18febrer2018

En directe: Selecció musical

[ Enrere ]

Caminada Memorial Isabel Vilà

Data:
dg. 22.10.2017
Horaris:
07:15 per 13:00
Lloc:
Plaça Catalunya
Direcció:
Llagostera

Informació

Nova edició del Memorial Isabel Vilà, en concret la seva 18a edició. Es realitzarà el diumenge 22 d'octubre. Com sempre consisteix en una caminada de Llagostera a La Bisbal.

A les 7.15h. hi haurà un homenatge de l'Ajuntament de Llagostera a la il·lustre filla de la vila Isabel Vilà i un esmorzar per als participants a la plaça Catalunya.

A les 7.30h. iniciarà la camianda amb el següent recorregut: Urbanització Els Escuts, Mas Boix, Casa Nova d'en Bota, El Roquetal, Coll del Matxo Mort (GR 92.1), Can Sitges, Puig de la Gavarra, Castanyeda d'en Genoer, Mas Matas, Font d'en Mercader, Molí d'en Coia, Pont de les Dobles, Can Llobet, Palanca del Daró i La Bisbal.

A les 13h. està prevista l'arribada a La Bisbal on hi haurà la lectura d'un manifest recordatori del Foc de La Bisbal i un refrigeri per als participants a càrrec de l'Ajuntament de La Bisbal.

Per tornar a Llagostera hi haurà un autocar per a tots aquells que no tinguin vehicle per la tornada. Es repartirà el cost entre els usuaris del servei.

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM