19abril2018

En directe: Selecció musical

Famílies i escola

Locutors: Oriol Carreras i Carme Contreras

Emissió: Dimecres 20.10h a 20:40h

Escolta o descarrega l'últim programa emès:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Descarrega

"Famílies i escola" és un programa de caracter divulgatiu adreçat a la comunitat educativa i, especialment, als pares i mares, a qui es pretén donar eines de suport de cara a l'educació dels seus fills. En concret consta de 13 programes de 30 minuts cada un.

Un espai que torna a les emissores locals gràcies a La Xarxa amb una nova bateria de qüestions i el testimoni de famílies i experts.

El joc com a eina educativa. Ensenyar d'acord amb els nous temps. Conèixer el paper dels avis en l'educació. Debatre sobre la sexualitat o l'orientació sexual. Parlar de la nutrició o de l'educació inclusiva. Aquests són alguns dels temes que es tractaran a la nova temporada de "Famílies i escola".

Es comptarà amb la participació i experiència d'experts com Jaume Ulldemolins, membre de l'Associació de Menors Transsexuals de Catalunya Chrysallis; Boris Mir, impulsor d'Escola Nova 21; Milos Salgueda, psicoterapeuta; Sandra Gussinyer, psicoterapeuta i creadora del programa 'Nens en moviment', Gemma Salvador, dietista; Víctor Baroja, mestre i impulsor de la Federació Catalana de Joc Tradicional, o Amaia Hervas, psiquiatra infantil experta en Trastorns de l'Espectre Autista, entre d'altres.

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM