27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

El grup de recerca Anàlisi i Materials Avançats per al Disseny Estructural de la UdG ha contribuït en el disseny de la coberta d'un nou tipus de turbina que permetria, en un termini de 10 anys, reduir el combustible de les aeronaus en un 30-40%.

Llegir més ...

Protesta del sindicat Ustec-Stes ahir dijous. Una trentena de persones es van concentrar per denunciar "la precarietat" en què treballen prop de 2.000 mestres gironins que estan contractats de manera eventual pel departament.

Llegir més ...

El subsòl del jaciment del Camp dels Ninots continua desvetllant secrets de la prehistòria. La catorzena campanya d'excavacions ha posat al descobert un nou esquelet de bòvid de fa 3,1 milions d'anys amb connexió anatòmica.

Llegir més ...

El col·legi API de Girona ha fet arribat als Mossos d'Esquadra tres queixes de clients francesos sobre presumptes estafes en el lloguer de pisos a la Costa Brava a través d'internet.

Llegir més ...

La sentència recull que només s'ha pogut provar que la nena, d'aleshores 8 anys, va anar a viure a casa del seu oncle l'any 2008 i que s'hi va quedar fins al 2013.

Llegir més ...

Pàgina 1 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM