24setembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

La mobilització ha transcorregut amb normalitat i enmig d'un ambient festiu i reivindicatiu, amb proclames com ara 'Els carrers sempre seran nostres' o 'independència'.

Llegir més ...

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet públic aquest dijous a través del seu compte de Twitter la pàgina web perquè els ciutadans puguin consultar el seu local de votació de l'1-O.

Llegir més ...

Aquesta actuació entra dins dels plans de prevenció i seguretat que Endesa duu a terme a totes les seves instal·lacions d'arreu de Catalunya per posar a prova els protocols a seguir davant d'una situació d'emergència.

Llegir més ...

Les principals organitzacions empresarials dedicades a l'allotjament turístic de les comarques gironines s'han unit per dur a terme accions conjuntes i enfortir el sector.

Llegir més ...

Les guies de pràctica clínica conformen les recomanacions actualitzades (realitzades per experts en diferents àmbits) que permeten realitzar un bon diagnòstic de les malalties.

Llegir més ...

Unes 300 persones s'han concentrat aquest dimecres al vespre a la plaça del Castell de Llagostera per a mostrar el seu suport a les institucions catalanes i en suport al referèndum de l'1 d'octubre.

Llegir més ...

Pàgina 1 de 307

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM