23novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

L'empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya ha tret a licitació les obres per traslladar la sala de control de la Regió d'Emergències de Girona.

Llegir més ...

Nova concentració dels sindicats en defensa de les llibertats i per demanar l'excarceració dels consellers i els líders de l'ANC i Òmnium.

Llegir més ...

La Diputació i "la Caixa" han renovat aquest dimecres el seu "compromís" anual amb la conservació i millora del patrimoni natural mitjançant la inserció de persones en risc d'exclusió social a les comarques gironines.

Llegir més ...

El Fòrum Gastronòmic ha tancat amb un creixement i una sensació "d'optimisme i gairebé d'eufòria", en paraules d'un dels directors del certamen, Pep Palau.

Llegir més ...

La primera de les detencions va tenir lloc el 13 de novembre a la nit. A quarts d'onze, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que un home estava forçant un cotxe aparcat en un carrer de Palafrugell.

Llegir més ...

La moció ha rebut el suport unànime de tots els diputats de la Diputació de Girona. El secretari ha llegit la part expositiva del text, que inclou sis acords.

Llegir més ...

Pàgina 1 de 314

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM