20febrer2018

En directe: Selecció musical

Notícies

Les persones que vagin a la presa de Susqueda es trobaran que ja no poden travessar la passarel·la com fins ara perquè Endesa ha decidit tancar l'accés per motius de seguretat.

Llegir més ...

El passat 30 de novembre el MAC-Ullastret va detectar diverses pintades al jaciment iber, un dels més importants de Catalunya que datat del darrer quart del segle VII aC.

Llegir més ...

L'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques ha presentat el primer club social del Baix Empordà dirigit a persones amb malaltia mental.

Llegir més ...

Bones sensacions entre els responsables de les tres principals estacions d'esquí del Pirineu gironí un cop acabades les vacances de Nadal.

Llegir més ...

La Secció Quarta de l'Audiència de Girona ha emès sentència contra l'acusat d'intentar cremar viva la seva dona embarassada de cinc mesos a Salt l'1 de gener de 2016.

Llegir més ...

Segons recull el fiscal a l'escrit d'acusació, el processat va publicar un missatge al seu mur de Facebook el 2 de març del 2015 accessible per a qualsevol persona que tingués un perfil a la xarxa social.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 330

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM