23novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

La campanya d'estiu es preveia dura a les comarques gironines, a causa de la sequera perllongada i el temor que els episodis de vent poguessin convertir un foc en un gran incendi.

Llegir més ...

Els psicòlegs i psiquiatres que han avaluat l'estat mental del processat asseguren que no té cap patologia que afecti les seves capacitats volitives i cognitives.

Llegir més ...

L'autòpsia als dos cossos localitzats dimarts a Susqueda s'havia de fer aquest dimecres però s'ha ajornat a dijous per fer proves complementàries.

Llegir més ...

El portaveu del projecte Escoles Obertes, Josep Maria Cervelló, ha assegurat que en cap cas es busca la ''col·lisió'' amb la policia, sinó que es treballa per a que aquest diumenge, les escoles i instituts puguin ser espais de votació.

Llegir més ...

Els premis LiberPress arriben a la 19a edició mantenint la voluntat d'obrir un espai de debat sobre el paper dels mitjans de comunicació a la societat.

Llegir més ...

La Fiscalia Superior de Catalunya ha requerit als Mossos que precintin els centres de votació "amb l'antelació suficient i, en qualsevol cas, abans del 30 de setembre".

Llegir més ...

Pàgina 10 de 314

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM