27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

La fiscalia i l'acusació particular sostenen que tots plegats van estar implicats en el segrest de l'aleshores parella del principal acusat i "feien torns" per evitar que la víctima pogués sortir de casa i avisar els Mossos d'Esquadra.

Llegir més ...

L'Ajuntament de Girona descarta emprendre cap tipus d'actuació contundent per evitar-ho però no veu bé que els militars de l'estand de l'exèrcit de l'Expojove portin l'uniforme.

Llegir més ...

El restaurant Eleven Madison Park de Nova York s'ha erigit com a millor restaurant del món, segons la revista 'Restaurant', que escull els 50 establiments gastronòmics més selectes del planeta.

Llegir més ...

Tècnics de l'Agència de Salut Pública estan investigant un dels nou establiments que van participar aquest cap de setmana a la Fira del Conill de Vilafant.

Llegir més ...

El projecte dels Pressupostos Generals de l'Estat per a aquest 2017 destina 130.621.530 euros a les comarques gironines. Sobre paper, aquests són els tercers pressupostos a l'alça que presenta l'executiu del PP.

Llegir més ...

Segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri fiscal, el matrimoni es va posar d'acord per acollir nenes menors d'edat a casa seva, a Palamós. Darrere d'aquest gest aparentment altruista, però, hi havia intencions obscures.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM