22juliol2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

Un total de 34 caps de servei de l'Hospital Josep Trueta (dels quals 15 també ho són del Santa Caterina) han fixat el seu posicionament sobre la visió que tenen del nou hospital i del debat entorn si ha d'anar a Girona o a Salt.

Llegir més ...

L'activitat humana està alterant el funcionament dels ecosistemes. I els oceans i costes no en són una excepció. La seva restauració és una de les eines que ajuden a mantenir la biodiversitat.

Llegir més ...

Una nova incidència ha deixat sense aigua els veïns de les urbanitzacions Lloret Residencial i MontLloret. Aquesta situació es ve produint en els darrers anys, sobretot durant els mesos d'estiu quan el consum d'aigua augmenta.

Llegir més ...

Quatre persones han quedat ferides de poca gravetat aquest dimarts al migdia en un xoc entre tres vehicles a la C-65 a Llagostera, segons ha informat el Servei d'Emergències Mèdiques.

Llegir més ...

Solució provisional per a la manca d'espai que pateix la seu de la Regió Policial de Girona.

Llegir més ...

Aquest estiu no hi haurà quarta edició del Festival Internacional de Mapping de Girona. L'ajuntament ha decidit suspendre'l i iniciar un procés de reflexió per redissenyar-ne el format.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 302

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM