23novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

Aquest divendres comença la segona edició del Festival Càntut, que fins al diumenge 19 de novembre comptarà amb una vintena de propostes al voltant de la cançó de tradició oral a Cassà de la Selva.

Llegir més ...

La plataforma Salvem l'Empordà de purins ha entrat a registre 34 pàgines d'al·legacions proposant mesures més restrictives.

Llegir més ...

L'Associació Turística d'Apartaments (ATA) de les comarques gironines aposta per la professionalitat i la innovació per als seus agrupats, que gestionen uns 11.000 llits disponibles.

Llegir més ...

La literatura que vol fer de testimoni de la realitat serà la protagonista de la cinquena edició del festival MOT. El certamen començarà aquest any a Girona, on es farà del 15 al 17 de març, i després aterrarà a Olot entre els dies 22 i 24.

Llegir més ...

La xarxa pública de Centres d'Atenció i Seguiment a les drogodependències de les comarques gironines alerten que més de la meitat dels pacients atesos en primer visita inicien el tractament per problemes d'alcoholisme.

Llegir més ...

Aquest dimecres ha començat el període hàbil per a recol·lectar i comercialitzar en fresc tòfones d'hivern: la tòfona negra i la tòfona magenca.

Llegir més ...

Pàgina 2 de 314

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM