24setembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

El comunicat, titulat "actes vandàlics produïts durant la matinada en la jornada de vaga indefinida al transport sanitari de Girona", recull que han registrat desperfectes a nombroses ambulàncies.

Llegir més ...

Agricultura ha tret a informació pública del Decret de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes i d'aprovació del programa d'actuació a les zones vulnerables en relació amb la contaminació per nitrats.

Llegir més ...

La magistrada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que instrueix la causa contra tot el Govern per l'1-O arran d'una querella de la Fiscalia ha ordenat tancar dos webs relacionats amb el referèndum.

Llegir més ...

La iniciativa, inclosa en el marc de Projectes Singulars 2016 de la Diputació de Girona, busca atraure empresaris i emprenedors a la zona de l'Empordanet.

Llegir més ...

El Govern preveu completar a principis de la setmana que ve les notificacions a les 55.000 persones escollides per formar part de les meses de l'1-O, segons han explicat fonts del Govern.

Llegir més ...

Juan Lorenzo Alcalde era guàrdia civil i tenia 39 anys quan va morir afusellat al cementiri de Girona per haver-se mantingut fidel als valors republicans.

Llegir més ...

Pàgina 2 de 307

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM