27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

La mesura implica que el Govern autoritza la cria d'aus de corral a l'aire lliure; la cria d'ànecs i oques conjuntament amb altres aus; la celebració de fires, mercats i certàmens amb presència d'aus i la utilització d'ocells com a reclams per a la caça.

Llegir més ...

Signes de millora a Fira de Girona. Després que l'auditoria encarregada per la pròpia entitat hagi reflectit unes pèrdues de 57.375€ l'any passat, la direcció està convençuda d'haver superat la crisi. Preveu uns beneficis de 53.500€ de cara el 2017.

Llegir més ...

El cas que l'Audiència de Girona ha sentenciat es remunta a l'any 2015. L'acusat, que llavors tenia 49 anys, treballava de vigilant de seguretat al càmping 'La Masia' de Blanes, on la menor passava les vacances amb la família.

Llegir més ...

El programa de Garantia Juvenil va dirigit a joves d'entre 16 i 29 anys que no estudien ni treballen i inclou diversos serveis d'activació i orientació, formació, experiència professional i acompanyament segons el perfil.

Llegir més ...

El festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols arriba a la 55a edició i ho fa apostant per primera vegada per la música electrònica.

Llegir més ...

El cas es remunta al 2 de maig del 2015. Aleshores ja feia temps que la mala relació del matrimoni amb la família d'ella era evident. De fet, en tan sols un any s'havien arribat a creuar fins a deu denúncies.

Llegir més ...

Pàgina 2 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM