27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

L'accident mortal amb el castell inflable al restaurant de Caldes de Malavella ja és damunt la taula del jutjat de Santa Coloma de Farners.

Llegir més ...

ncidir en la millora educativa dels menors i joves en risc d'exclusió social i fer un acompanyament per ajudar persones aturades a trobar feina han estat els eixos principals de Càritas Girona durant el 2016.

Llegir més ...

Des del 2001, la Fundació Mona ha tingut 30 primats rescatats i allotjats. Actualment, al centre de Riudellots de la Selva hi ha catorze ximpanzés i quatre macacs de Gibraltar.

Llegir més ...

Un motorista ha mort aquest dilluns a la tarda en sortir de la via a la GI-673 a Caldes de Malavella, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Llegir més ...

Ensenyament està fent seguiment de diversos alumnes dels dos centres gironins on s'han detectat dos casos vinculats amb el fenomen de la Balena Blava, que incita les víctimes al suïcidi.

Llegir més ...

La nova línia de 220 kV projectada per Red Eléctrica ha de connectar la futura subestació de la MAT a Sant Julià de Ramis, de la qual ara se n'han començat les obres, amb la d'Endesa a Juià.

Llegir més ...

Pàgina 3 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM