21maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies

Les dotze llicències que l'Estat ha concedit per extreure corall des del sud de la Costa Brava fins al nord del Maresme continuen generant controvèrsia.

Llegir més ...

La defensa de Jordi Magentí, el veí d'Anglès investigat pels assassinats de la parella del Maresme al pantà de Susqueda, sosté que el jutjat d'instrucció actua amb "una desatenció absoluta del cas".

Llegir més ...

El sindicat USOC va denunciar al Departament de Treball que durant les eleccions del 21-D al Parlament de Catalunya, l'empresa Hutchinson Nichirin de Palamós hauria vulnerat els drets dels treballadors.

Llegir més ...

El festival Strenes tanca l'edició 2018 deixant un impacte econòmic d'1,5 milions d'euros a la ciutat de Girona. La dada l'ha calculat l'estudi que l'Ajuntament de Girona ha encarregat a l'empresa Bim Consultors.

Llegir més ...

Costes vol treure 500.000 metres cúbics de sorra de les platges entre Lloret i Tossa com a part final d'una actuació de reforma dels espigons.

Llegir més ...

Prémer massa l'accelerador continua essent la infracció estrella a les comarques gironines. Quan no es respecta el límit, passar amb excés de velocitat per davant d'un radar, com a mínim, ja suposa una multa de 100 euros.

Llegir més ...

Pàgina 3 de 349

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM