27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

L'Associació de Firaires de les Comarques Gironines vol llençar un missatge tranquil·litzador després de la tragèdia del restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella.

Llegir més ...

El nen d'11 anys i les tres nenes de 7 anys ferits en l'accident del castell inflable de Caldes de Malavella han rebut l'alta, dimarts i avui dimecres, i han sortit de l'hospital Trueta de Girona, on estaven ingressats des de diumenge.

Llegir més ...

El conseller de Salut, Toni Comín, que aquest dimecres ha inaugurat el nou CAP de Platja d'Aro, ha evitat pronunciar-se sobre la ubicació del futur Trueta.

Llegir més ...

El Projecte Sèpia va néixer l'any passat a l'Escala, a l'Alt Empordà, amb l'objectiu d'afavorir la reproducció tant d'aquesta espècie com del calamar.

Llegir més ...

Dins dels actes de record i homenatge a Eugeni Gurnés Bou, aquest dissabte a les 19 h, es presentarà el llibre "Entre dictadures, Llagostera 1923-1943" de Jordi Bohigas Maynegre, treball guanyador de la VII Beca Esteve Fa Tolsanas.

Llegir més ...

La patronal Foeg pensa que les crítiques al voltant de la precarietat al sector turístic gironí s'han inflat. "Sempre els sindicats exageren una mica més del compte, perquè siguin o no precaris, s'acaben creant llocs de treball al sector".

Llegir més ...

Pàgina 4 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM