23novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

Les exportacions gironines segueixen a bon ritme. Aquest any les empreses de la demarcació han exportat un 14% més que l'any passat, amb un volum total de facturació de 3,5 milions d'euros.

Llegir més ...

Els treballadors de la Delegació de la Generalitat han sortit un altre cop al carrer per protestar contra l'aplicació del 155 i defensar les institucions catalanes.

Llegir més ...

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat 23 d'octubre un home, de 39 anys i de nacionalitat marroquina, com a responsable d'un taller il·legal de reparació de cotxes a Vilablareix.

Llegir més ...

Quan falta un mes just perquè s'acabin les votacions de la primera volta de la campanya a rector de la UdG, Sergi Bonet ha fet pública la seva decisió de tornar-se a presentar.

Llegir més ...

70 vots a favor, 10 en contra i dos en blanc. Aquest és el resultat de la votació secreta que s'ha portat a terme al Parlament després que els diputats de Cs, PSC i PPC hagin abandonat l'hemicicle.

Llegir més ...

Després d'hores d'incertesa i de retards i suspensions en la seva compareixença, el president català finalment ha comparegut a les 17:00 hores des de la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat.

Llegir més ...

Pàgina 5 de 314

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM