24setembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

A les comarques de Girona, el nombre de persones sense feina es va situar en el segon trimestre en 50.100 persones, 13.100 aturats menys que el primer trimestre, el 20,73% menys.

Llegir més ...

El principal motiu del trasllat del festival és, segons el seu director Genís Matabosch, la forta tramuntana que bufa aquesta època de l'any, que pot assolir més de 90 km/h de vent continu, que obligaria a suspendre les funcions.

Llegir més ...

El criador de gossos, que té una finca a Sils de prop de 7.000 m2 on té els animals de raça Bullmastiff (una raça potencialment perillosa), havia de declarar davant el jutge a les 10 del matí però finalment no ha estat possible.

Llegir més ...

130 tortugues, forces crancs americans, varies anguiles, serps d'aigua i un visó americà són les diferents espècies que s'han trobat al llarg d'aquestes setmanes al tram urbà de la riera de Santa Maria.

Llegir més ...

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 27 i 20 anys i un menor, veïns de Girona i Salt i nacionalitat espanyola i equatoriana, com a presumptes autors d'un robatori amb força en grau de temptativa.

Llegir més ...

El programa, Invest In Girona-Figueres i creat l'any 2015, serveix per promoure que més empreses estrangeres tinguin aquestes dues ciutats i les seves àrees urbanes com a possible destinació d'implantació.

Llegir més ...

Pàgina 5 de 307

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM