21maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies

Les cases de segona residència de la urbanització el Mirador de S'Agaró, al terme municipal de Sant Feliu de Guíxols, s'han convertit en l'objectiu dels lladres.

Llegir més ...

El jutge de l'Audiència Nacional ha deixat lliure el veí de 36 anys de Torroella de Montgrí, detingut dimecres per la policia espanyola.

Llegir més ...

La vaga del 26 d'abril ha aconseguit buidar les aules de la UdG a primera hora del matí però només ha reunit mig miler de persones a la manifestació que s'ha fet pel centre de Girona.

Llegir més ...

Raquel Piqué, investigadora del Departament de Prehistòria de la UAB, explica que tot i que l'ús del foc hi està ben documentat, a La Draga, a Banyoles, fins ara no havien trobat cap prova sobre els materials que usaven per encendre'l o transportar-lo.

Llegir més ...

L'Ajuntament de Llagostera ha rebut per cinquena vegada consecutiva el reconeixement a la qualitat de la informació pública que s'ofereix al web municipal.

Llegir més ...

La iniciativa, que s'ha batejat com a 'Projecte Vora' vol posar en valor tota aquella franja verda que els anys d'urbanització han anat arraconant (i en alguns casos, convertint en deixalleries).

Llegir més ...

Pàgina 5 de 349

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM