27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

La sentència, de la qual és ponent el magistrat Adolfo Garcia Morales, considera provat allò que, durant la vista, ja va reconèixer el propi acusat.

Llegir més ...

Vist per sentència el judici contra la metgessa de Palamós acusada d'homicidi imprudent per haver errat en el diagnòstic d'un pacient que va acabar morint per un aneurisma.

Llegir més ...

El subsòl de l'abocador Vacamorta quedarà net de deixalles. L'abocador del Baix Empordà, clausurat a finals del 2014, acumula nombroses sentències.

Llegir més ...

Segons recull la denúncia interposada davant dels mossos, l'intent de violació va tenir lloc poc abans de dos quarts de nou del vespre d'ahir dimecres.

Llegir més ...

L'Audiència de Girona l'ha condemnat per temptativa d'homicidi amb els atenuants de drogoaddicció i reparació del dany, després d'un pacte entre la fiscalia i l'acusació particular, que demanaven el doble de pena, i la defensa, que sol·licitava l'absolució.

Llegir més ...

En un comunicat els sindicats UGT, CCOO i CSI-F, defensen que cal augmentar la plantilla en 40 agents i que les 5 places amb comissió de serveis que l'Ajuntament de Girona va anunciar fa pocs dies no són suficients.

Llegir més ...

Pàgina 5 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM