23novembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

L'estadística feta pública per l'Observatori Contra la Violència Domèstica i de Gènere revela que hi ha hagut un increment en el nombre de denúncies que han arribat als jutjats gironins.

Llegir més ...

L'inici de la temporada de teatre a Llagostera, amb l'obra "Tot ha sigut un malentès" ha aconseguit recaptar 3.766,50€ els quals han anat destinats íntegrament a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Llegir més ...

Llagostera Ràdio vol manifestar el seu rebuig total a l'intent de control per part del govern espanyol dels mitjans públics catalans (TV3, Catalunya Ràdio i l'Agència Catalana de Notícies) després que hagi decidit activar l'article 155 i que podria suposar la intervenció d'aquets mitjans.

Llegir més ...

Aquesta novena edició del Gran Recapte d'Aliments arrenca sota el lema 'Tones de voluntat' i busca animar a la ciutadania a formar part del voluntariat.

Llegir més ...

Les vàlvules cardíaques biològiques tenen alguns avantatges respecte a les mecàniques, sobretot que els pacients no s'han de prendre medicació anticoagulant ni han de portar un control tan estricte de la dieta.

Llegir més ...

Les Mosques de la Informació, que des de fa 29 anys lliura el Col·legi de Periodistes de Girona, són la festa anual del col·lectiu.

Llegir més ...

Pàgina 6 de 314

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM