27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

El Moritz Festival'Era es realitzarà el dissabte 22 de juliol a la masia Can Gascons de Llagostera i enguany arriba a la seva cinquena edició.

Llegir més ...

El Ple de l'Ajuntament de Llagostera, celebrat ahir dimecres 26 d'abril, va aprovar per unanimitat assignar el nom d'Eugeni Gurnés Bou a un espai públic, concretament al parc ubicat a Can Gotarra, entre el carrer del Porxo i l'Avinguda Gotarra.

Llegir més ...

El soldat nord-americà que el 23 de maig del 2015 va violar una companya en un hotel de Lloret de Mar quedarà absolt, almenys per la justícia de l'estat espanyol.

Llegir més ...

Els treballs de construcció de la nova estació d'autobusos van començar l'abril passat amb la previsió que s'allarguessin durant deu mesos. Finalment, però, s'han endarrerit algunes setmanes més.

Llegir més ...

El luxós veler Club Med 2 de la companyia Club Med Cruises ha inaugurat aquest dijous la temporada al port de Palamós. El creuer porta a bord 114 passatgers, majoritàriament francesos, i 170 tripulants.

Llegir més ...

La nova línia, que aixecarà Red Eléctrica, connectarà la futura subestació de la MAT a Sant Julià de Ramis (de la qual ara n'han començat les obres) amb la subestació d'Endesa a Juià.

Llegir més ...

Pàgina 6 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM