22juliol2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

Del total d'associats de l'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona, el 61% són agències intermediàries que gestionen el 76% dels habitatges d'ús turístic que estan sota el paraigües de l'entitat.

Llegir més ...

El clima i l'estrès hídric han fet que, a finals de juny, les condicions als boscos i camps de les comarques gironines siguin les pròpies d'un mes de juliol.

Llegir més ...

La sentència va fulminar les modificacions de les condicions laborals perquè concloïa que l'empresa havia actuat amb "mala fe" i de forma unilateral, pactant canvis de forma individual amb treballadors i obviant la negociació col·lectiva.

Llegir més ...

La Fecasarm valora positivament la modificació de l'Ordenança de Civisme i Convivència que vol evitar que es repeteixin les escenes de pànic i els danys que hi van haver la nit del 2 d'agost de l'any passat a Platja d'Aro.

Llegir més ...

L'estadística de l'Observatori Contra la Violència Domèstica i de Gènere revela que hi ha hagut un lleuger increment en el nombre de denúncies que han arribat als jutjats gironins durant el primer trimestre de l'any.

Llegir més ...

El centre cívic de Font de la Pólvora, un dels barris més pobres de la ciutat i de majoria d'ètnia gitana, es converteix en sala d'assaig del grup Flamencat.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 302

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM