27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

El lladre detingut tres cops en tres dies per intentar atracar sucursals bancàries a Llagostera a cops de martell ha ingressat en un centre de salut mental per rebre tractament psiquiàtric.

Llegir més ...

La veu d'alarma la va donar el passat 30 de març un treballador de l'estació de l'Inspecció Tècnica de Vehicles de Girona, quan la propietària del cotxe va anar a passar una revisió rutinària.

Llegir més ...

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha reafirmat el compromís amb Lloret de Mar i ha assegurat que mantindran el conveni per desplegar el Pla de reconversió turístic del municipi.

Llegir més ...

Nou revés en pocs dies a les aspiracions de Tossa de Mar de tenir un nou port esportiu a la zona d'Es Codolar. Aquesta vegada, qui s'ha pronunciat en contra del projecte és el vicepresident de Ports de la Generalitat, Pere Padrosa.

Llegir més ...

Més de 340 gironins majors de 25 i 45 anys comencen demà el seu camí per estudiar una carrera universitària. La Facultat d'Econòmiques del Campus de Montilivi acull aquest dissabte la fase general de les proves d'accés a la universitat.

Llegir més ...

El president de l'associació ressalta que les lleis i normatives relacionades amb les policies locals han quedat antiquades, perquè es van fer entre els anys 1991 i 1996.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM