21maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies

Després de la presentació de l'estudi encarregat per l'Ajuntament de Girona per avaluar la idoneïtat de construir el futur Trueta a Domeny, Salut afirma que "respecta" la feina feta per intentar mantenir l'hospital a la ciutat.

Llegir més ...

És habitual de les aigües tropicals i és comú trobar-ne importants avaraments a la costa oest dels Estats Units.

Llegir més ...

Els investigadors consideren que, al llarg de la instrucció del cas, el sospitós del doble crim de Susqueda ha intentat desviar l'atenció i apuntar cap a altres possibles autors de la mort a trets de la parella del Maresme.

Llegir més ...

Pas endavant de l'Ajuntament de Girona perquè el nou hospital Josep Trueta es construeixi a la zona de Domeny. Aquest dijous s'ha presentat l'informe que conclou que aquest és un espai "idoni" per aixecar l'edifici.

Llegir més ...

L'estiu del 2016 va ser quan es va tenir coneixement de la seva presència a l'Estany de Banyoles. Va ser un fet casual. Els descobridors van ser uns nens que es banyaven a la zona de la Caseta de Fusta.

Llegir més ...

"El 15 a les 5, 155 poemes". Els impulsors del recital poètic que es farà a Girona han volgut jugar amb les xifres per explicar els principals ingredients d'una proposta cultural que prometen que serà "històrica".

Llegir més ...

Pàgina 8 de 349

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM