27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

La moció d'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum l'han presenta da els grups de CiU, ERC i IdS i ha recollit el suport de la resta de formacions, CUP i PSC.

Llegir més ...

La fiscalia i l'acusació particular acusen la parella d'un delicte d'assassinat en grau de temptativa amb una agreujat de traïdoria i demanen una condemna de 10 anys de presó per a cadascun.

Llegir més ...

"Una Setmana Santa desbordant". Així de clar i optimista s'ha mostrat el president de la FHCG, Antoni Escudero, després de veure l'ocupació que hi ha hagut a la demarcació durant aquests dies de festa.

Llegir més ...

Polèmica a Palamós per l'anunci d'una immobiliària barcelonina que ven apartaments a la zona de la Pineda d'en Gori, un paratge natural situat a prop de la platja de La Fosca.

Llegir més ...

L'Hotel Mediterraneo forma part del patrimoni dels germans Anlló, que van morir l'any 2002 sense fer testament ni tenir descendència. La Direcció General de Patrimoni és la que gestiona tots els seus béns.

Llegir més ...

El pare de la nena de 6 anys que ahir dimecres va caure d'un segon pis a Girona va deixar la petita sola a casa per anar a fer gestions al banc. Aquesta és la versió que ha explicat davant de la policia.

Llegir més ...

Pàgina 8 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM