27maig2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha confirmat que ja ha donat instruccions a Adif per tal que desencallin la signatura del conveni amb la Generalitat per poder construir un baixador del TAV a tocar de l'Aeroport de Girona.

Llegir més ...

L'atracament ha tingut lloc cap a tres quarts de dues de la tarda. Els atracadors, dos homes de 54 i 59 anys veïns de Salt, han arribat a la zona amb una moto, tipus scooter, i l'han deixada aparcada a pocs metres de la sucursal.

Llegir més ...

La Universitat de Girona havia aprovat destinar 3,4 milions d'euros a eixugar part del deute del Parc Científic i Tecnològic i, així, contribuir a superar el concurs de creditors.

Llegir més ...

La Bisbal d'Empordà vol posar fre a les ocupacions. Les alarmes s'han disparat després que el consistori hagi detectat intents d'entrar en domicilis de particulars.

Llegir més ...

Blanes ja escalfa motors i prepara l'edició 47 del Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava. Enguany, es farà del 22 al 26 de juliol i manté la durada de cinc dies com el 2016.

Llegir més ...

La mesura, que va entrar en vigor el passat 1 d'abril, suposa que els habitatges d'ús turístic passaran de cobrar als clients 0,45 euros per persona i nit a 0,90 euros (excepte a Barcelona, on la taxa s'apuja dels 0,65 euros als 2,25 euros).

Llegir més ...

Pàgina 9 de 293

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM