21març2018

En directe: Selecció musical

23 de gener de 2018 Escrit per 

A partir del dimecres 31 de gener torna l'espai "Famílies i escola"

El joc com a eina educativa. Ensenyar d'acord amb els nous temps. Conèixer el paper dels avis en l'educació. Debatre sobre la sexualitat o l'orientació sexual. Parlar de la nutrició o de l'educació inclusiva. Aquests són alguns dels temes que es tractaran a la nova temporada de 'Famílies i escola'.

El programa comptarà amb la participació i experiència d'experts com Jaume Ulldemolins, membre de l'Associació de Menors Transsexuals de Catalunya Chrysallis; Boris Mir, impulsor d'Escola Nova 21; Milos Salgueda, psicoterapeuta; Sandra Gussinyer, psicoterapeuta i creadora del programa 'Nens en moviment', Gemma Salvador, dietista; Víctor Baroja, mestre i impulsor de la Federació Catalana de Joc Tradicional, o Amaia Hervas, psiquiatra infantil experta en Trastorns de l'Espectre Autista, entre d'altres.

A partir del 31 de gener, 'Famílies i escola' ens convida a dialogar i a debatre a l'entorn de temes i vivències explicades pels seus protagonistes: pares, mares, joves i experts.

'Famílies i escola' és una producció fruit de la col·laboració entre l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputció de Barcelona, la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (FAPAES) i La Xarxa de Comunicació Local, realitzada per Canal Terrassa.

'Famílies i escola' consta de 13 capítols de 30 minuts cada un i el pots escoltar a partir del dimecres 31 de gener a les 20.10h.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM