27abril2017

Ara emetem: Selecció musical

3 d'abril de 2017 Escrit per 

Dissabte 8 d'abril: 33 anys d’emissions, 33 anys d’il·lusions, 33 anys de Llagostera Ràdio!

Aquesta emissora Llagostera Ràdio compleix 33 anys d'emissions ininterrompudes aquest dissabte 8 d'abril.

Llagostera Ràdio va ser inaugurada el diumenge 8 d'abril del 1984 als estudis del carrer Àngel Guimerà. Uns estudis que van quedar petits per la gran quantitat de persones que hi van deixar hores i hores de programació al llarg dels anys.

La manca d'espai era un fet molt important i es va començar a demanar a l'ajuntament el trasllat de l'emissora.

No fou fins al cap de 13 anys que arriba una de les coses més desitjades per la gent de la ràdio, el trasllat als nous i actuals estudis situats a la part alta del poble, al C/ Sant Pere, 5.

Des d'aquell 8 d'abril de 1984 ha plogut molt, és molt difícil recordar a totes les persones que al llarg dels anys han passat per Llagostera Ràdio i per no oblidar a ningú, només podem donar les gràcies per creure amb aquesta emissora.

Oients, col·laboradors, patrocinadors... a tots moltes gràcies per fer possible que a dia d'avui Llagostera Ràdio estigui més viva que mai!

I aquí et deixem l'àudio de la primera emissió de Llagostera Ràdio. Els discursos de la inauguració i la primera cançó que es va punxar des de Llagostera Ràdio, aquella tarda del 8 d'abril:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

DescarregaLlagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM