27abril2017

Ara emetem: Selecció musical

14 de febrer de 2017 Escrit per 

El dimecres 22 de febrer va començar un nou programa: Famílies i escola

El dimecres 22 de febrer, va arrencar un nou programa a aquesta emissora, es tracta de "Famílies i escola", un espai distribuït a les emissores locals des de La Xarxa. En concret s'emet tots els dimecres de les 20.10h a les 20.40h i consta de 13 programes.

Famílies i escola és un programa de caràcter divulgatiu adreçat a la comunitat educativa i, especialment, als pares i mares. Un espai que pretén donar eines de suport de cara a l'educació dels seus fills.

Famílies i escola vol entretenir sense renunciar a un marcat caràcter didàctic que combini paraula oral i escrita, llenguatge senzill i desenfadat i conclusions finals específiques amb voluntat instructiva.

El dol, l'educació alimentària, la participació de les famílies a l'escola, el ciberassetjament i el paper dels amics en les diferents edats dels fills són alguns dels ítems que centraran els capítols, integrats per diferents reportatges.

Els presentadors del programa Famílies i escola són: Oriol Carreras i Carme Contreras. El psicòleg i educador Jaume Funes, la mestra i doctora en Psicologia Maria Jesús Comellas, la pedagoga Eva Bach i el psiquiatra infantil Josep Àngel Alda són alguns dels especialistes que ens donaran eines i consells.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM