21setembre2017

Ara emetem: Selecció musical

30 de setembre de 2015 Escrit per 

Tots els dissabtes sardanes a Llagostera Ràdio amb "Compàs de cobla"

Després d'uns anys sense emetre cap programa especialitzat en sardanes, el 3 d'octubre de 2015 van tornar les sardanes a Llagostera Ràdio. En concret un espai d'una hora de durada anomenat "Compàs de cobla".

Aquest espai s'emet tots els dissabtes de 9h a 10h del matí i amb repetició els diumenges de 14h a 15h.

Compàs de Cobla és un espai de radio que té la sardana com a protagonista absoluta de tota l'hora que setmana rere setmana presenta Jordi Canaleta, amb la col·laboració de Lídia Padrosa.

Nascut el 1995 a Ràdio Arbúcies, i després de diverses etapes, avui dia Compàs de Cobla és un veterà espai sardanista que mira més enllà del simple fet musical, aportant tot tipus d'informació sobre la nostra dansa, ja sigui històrica, geogràfica o humana, a més de fer-se ressò de l'actualitat i les activitats que es fan al llarg de l'any.

Des del 2010, Compàs de Cobla ha deixat de ser un programa local per convertir-se en un agermanament sardanista radiofònic entre diverses emissores que també tenen ganes de compartir el so de la Dansa Nacional de Catalunya amb els seus oients.

Compàs de Cobla és un mitjà informatiu afiliat a la Confederació Sardanista de Catalunya.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM