21setembre2017

Ara emetem: Informatiu local i comarcal

Notícies locals i comarcals

Unes 300 persones s'han concentrat aquest dimecres al vespre a la plaça del Castell de Llagostera per a mostrar el seu suport a les institucions catalanes i en suport al referèndum de l'1 d'octubre.

Llegir més ...

Davant dels fets que s'estan vivint per impedir el referèndum de l'1 d'octubre, l'Ajuntament de Llagostera ha fet una crida perquè els veïns de Llagostera es concentrin avui dimecres davant del consistori a les 20h.

Llegir més ...

El jutjat d'instrucció número 2 de Girona, que ha declarat el secret de sumari, investiga suposades irregularitats a l'empresa mixta Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter inicialment arran d'una denúncia de la CUP.

Llegir més ...

Tots els grups representants al ple de la Diputació de Girona (PDECAT, ERC, PSC, CUP i Independents de la Selva) han donat suport als alcaldes gironins que s'han posicionat a favor del referèndum.

Llegir més ...

L'Ajuntament de Llagostera ha adjudicat les obres de re-urbanització dels carrers Joan Margall, 11 de setembre, Sant Feliu, Lacustària, Marina i Baixada de la Costa.

Llegir més ...

El projecte museístic es vincula a l'actual Museu d'Art de la ciutat, ubicat al Palau Epicospal, conformant un únic museu amb dues seus diferenciades.

Llegir més ...

Pàgina 1 de 304

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM