19abril2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

El director esportiu de l'Uni Girona, Pere Puig, ja ha decidit que no s'hi presentarà per denunciar el que considera una "mala utilització" d'aquest tipus de delictes previstos al codi penal per "actuacions que s'emmarquen dins la llibertat d'expressió".

Llegir més ...

El RondaGi és un dispositiu que s'enganxa a l'interior del vidre davanter, just darrere del mirall retrovisor i, quan una antena el detecta, s'obre la barrera permetent el pas del vehicle.

Llegir més ...

L'organització del Festival Strenes ha publicat aquest dimecres un vídeo amb tres pistes sobre el grup que protagonitzarà el concert sorpresa al terrat de l'Oficina de Turisme de Girona el pròxim 24 de març.

Llegir més ...

La vil·la romana de Vilauba de Camós, al Pla de l'Estany, fa un pas més per donar a conèixer tot el que s'ha descobert d'aquest jaciment amb l'ajuda de la tecnologia 3D.

Llegir més ...

L'Audiència de Girona ha absolt els dos agents de la Guàrdia Civil acusats de segrestar un home a Girona, dur-lo emmanillat a una zona boscosa i exigir-li diners el 6 de novembre del 2013.

Llegir més ...

Jornada reivindicativa la que es viurà el pròxim 8 de març a Girona coincidint amb El dia Internacional de la Dona.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 343

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM