27abril2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

El projecte va començar a tramitar-se ara fa uns quatre anys i ha generat una forta oposició per part d'entitats ecologistes i veïns de la zona que han alertat de l'impacte ambiental i econòmic que comportarà aquesta granja en un paratge com Solius.

Llegir més ...

L'actual depuradora que dóna servei a Maçanet de la Selva es va construir el 1979 i disposa d'una línia de tractament amb capacitat per tractar un cabal de 1.000 m³ per dia.

Llegir més ...

El Servei Meteorològic de Catalunya ha signat un conveni amb la Diputació de Lleida i la de Girona per tal d'estudiar les pedregades que tenen lloc en aquests dos punts del país i que perjudiquen especialment els cultius fructícoles.

Llegir més ...

La proposta de convertir el 9d4t en institut-escola ha arribat fins al debat de la comissió d'Ensenyament del Parlament.

Llegir més ...

Els fets van passar el 2 de març pels volts de la una del migdia a l'estanc de la plaça Assumpció, al barri de Sant Narcís. El detingut va entrar a l'establiment amenaçant amb la pistola i va exigir els diners de la caixa registradora.

Llegir més ...

Les dades que periòdicament elabora el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) recullen que durant el 2016 a les comarques gironines els desnonaments no només no van anar a la baixa, sinó que van augmentar lleugerament.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 285

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM