19agost2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

El cas es remunta al mes d'abril del 2013. El pacient, que té 74 anys, patia una hiperplàsia modular benigna (un creixement de la pròstata que li comprimia la uretra i li provocava dificultats per orinar).

Llegir més ...

Les banderes blaves són una distinció internacional que s'atorga a platges, clubs nàutics i ports esportius. A l'estat espanyol qui les lliura són l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor i la Fundació d'Educació Ambiental.

Llegir més ...

Més de 2.800 alumnes iniciaran aquest dimarts els exàmens de selectivitat. La majoria ho faran a les instal·lacions de la Universitat de Girona. També se'n faran a Olot (227) i Figueres (430).

Llegir més ...

La detenció es va produir el passat 7 de juny i també hi van col·laborar agents de la Policia Local de la Bisbal.

Llegir més ...

L'estudi amb electrocardiogrames a Banyoles va néixer el 2010 amb el propòsit d'identificar precoçment la presència de símptomes i alteracions electrocardiogràfiques en una població de joves d'entre 13 i 15 anys.

Llegir més ...

L'Aeroport de Girona encara amb optimisme la temporada d'estiu. Si durant l'abril el trànsit de passatgers ja va pujar un 30%, aquest maig també es tanca amb xifres positives.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 301

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM