25juny2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Alcaraz va perpetrar l'atac davant les dues filles menors d'edat de la víctima mortal. L'Audiència l'ha condemnat per un delicte d'assassinat, lesions amb instrument perillós i 2 delictes de lesions psíquiques que ha causat a les nenes.

Llegir més ...

El Consell Executiu ha aprovat la modificació dels estatuts del Consorci per a la Protecció i la Gestió de l'Espai d'Interès Natural de les Gavarres, i també el seu canvi de nom per Consorci de les Gavarres.

Llegir més ...

El programa 'Salut i Crisi' dona suport econòmic a accions endegades per entitats socials, ajuntaments i consells comarcals amb l'objectiu d'ajudar els gironins en situació de risc i cobrir les necessitats bàsiques de les famílies amb fills.

Llegir més ...

L'Escola Vall-llobrega, al Baix Empordà, va obrir el curs 2005-2006. Inicialment, tenia dos mòduls prefabricats, que amb el temps han anat sumant-ne de nous.

Llegir més ...

Els guanyadors de les categories infantils, juvenils i adults del concurs Literari Sant Jordi, van recollir el premi diumenge, en dos actes, un al Teatre del Casino Llagosterenc (11h) i l'altre a la Plaça Catalunya (13h).

Llegir més ...

De la quinzena d'activistes que van participar en la protesta, només un s'ha assegut al banc dels acusats de l'Audiència de Girona.

Llegir més ...

Pàgina 10 de 294

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM