14desembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Fira de Girona ja escalfa motors per a la 56a edició de la Fira de Mostres, el màxim exponent de l'activitat econòmica a les comarques gironines.

Llegir més ...

La primera acció de la Crida per la Democràcia vol demostrar que "la força de la gent no té límits": "La suma de cadascú de nosaltres pot canviar-ho tot", diu el missatge que s'ha distribuït aquesta nit.

Llegir més ...

La majoria de les persones que demanen asil provenen de quatre països: Síria, Veneçuela, Hondures i Ucraïna. Ara mateix l'organització humanitària compta a la demarcació de Girona amb 22 places d'acollida.

Llegir més ...

Lloret ha decidit rebaixar part de les mesures de seguretat aplicades per protegir les zones més turístiques de la població.

Llegir més ...

La detinguda a Palamós ha passat a disposició judicial aquest dijous i el jutjat instructor li atribueix un delicte d'integració a organització terrorista.

Llegir més ...

La querella conjunta s'entrarà al jutjat d'instrucció demà o, a molt estirar, el dilluns. La signaran conjuntament els ajuntaments i vertebrarà totes les denúncies individuals interposades per les víctimes (ara mateix, unes 130).

Llegir més ...

Pàgina 10 de 318

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM