19març2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

L'alcalde de Vilademuls, Àlex Terés, explica que són conscients que la vespa asiàtica s'està estenent de forma exponencial però volen intentar minimitzar els seus efectes i evitar danys personals.

Llegir més ...

El Réquiem de Verdi interpretat per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) obrirà una nova edició del festival Castell de Peralada el pròxim 5 de juliol des de l'auditori del parc del castell.

Llegir més ...

La Fundació Fita va realitzar l'any passat diverses exposicions i activitats sota el paraigües de 'Fita '90', amb per commemorar l'aniversari.

Llegir més ...

Segons ha mantingut la fiscalia, l'acusat, que és de nacionalitat hondurenya, captava les víctimes (tots ells menors de 16 anys) a través de les xarxes socials.

Llegir més ...

Si es classifica per figures impositives, l'Agència Tributària de Catalunya ha fet aflorar 2.729.000€ (el 19,86% del total) per frau fiscal a la demarcació de Girona en l'impost de successions i donacions.

Llegir més ...

La resolució del cas al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) arriba dos anys després que aquest tribunal obrís una investigació sobre els dos joves antimonàrquics.

Llegir més ...

Pàgina 2 de 336

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM