25juny2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Les comarques gironines són, de llarg, on es registren més multes a conductors que circulen amb moto, quad o cotxe per zones muntanyoses on està prohibit fer-ho.

Llegir més ...

Tossa de Mar fa una aposta pel turisme sostenible i inicia el camí per aconseguir el certificat internacional que atorga l'Institut de Turisme Responsable (ITR).

Llegir més ...

La Creu Roja inicia el nou projecte "Bon Tracte a les Persones Grans: Promoció del tracte adequat i protecció front el maltractament" a Catalunya.

Llegir més ...

Tots aquests pilars seran mostrejats per poder identificar-ne el tipus d'arbre emprat, com va ser talat, la seva edat i d'altres característiques, com ara la seva determinació genètica. Tot això basant-se en l'anàlisi d'ADN.

Llegir més ...

El regidor de Paisatge i Hàbitat Urbà, Narcís Sastre, ha detallat que l'ordenança de civilitat recull la prohibició però, després de la tragèdia, es plantegen senyalitzar-ho d'alguna manera.

Llegir més ...

Un treballador que va denunciar els seus dos caps per amenaçar-lo en reiterades ocasions l'octubre del 2010, fins i tot amb un ganivet, ha acabat condemnat per un delicte de denúncia falsa.

Llegir més ...

Pàgina 2 de 294

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM