14desembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

L'equip de carrer de salut mental de Girona, que està coordinat des de La Sopa, s'ha creat aquest mes de novembre. L'integren un psiquiatre, un infermer i una treballadora social, que de nit recorren aquells indrets on hi dormen indigents.

Llegir més ...

El 'Bicibus' és un nou servei que s'ha d'anar estenent a tota la xarxa de busos interurbans catalans. L'objectiu és facilitar a les persones que es mouen en bicicleta que puguin completar el seu viatge agafant el transport públic.

Llegir més ...

El Cirque du Soleil ha escollit el Festival Internacional Elefant d'Or per fer-hi les audicions d'acròbates.

Llegir més ...

La pancarta que penja de les balconades de l'Ajuntament de Girona té la imatge d'un llaç groc a banda i banda, i al mig s'hi pot llegir 'Llibertat presos polítics'.

Llegir més ...

Les plantes dessalinitzadores situades del Prat de Llobregat i Tordera treballen per sobre del 70% de la seva capacitat davant la sequera persistent que afecta els embassaments de les conques internes des de la primavera.

Llegir més ...

Vilademuls ha estat el primer indret de la demarcació de Girona on s'ha registrat una persona amb picades de diferents exemplars de vespa asiàtica.

Llegir més ...

Pàgina 3 de 318

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM