24maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Trobar allotjament i aparcament són dues dificultats que, tot i no ser acadèmiques, apareixen entre les preocupacions dels estudiants de la Universitat de Girona.

Llegir més ...

"Per un poble turístic, que s'estabilitzi el model de platja, preservant els antics espigons i assegurant la sorra perquè no marxi és una gran fita".

Llegir més ...

L'Associació de Bars i Restaurants de Lloret i el Gremi d'Hostaleria s'han aliat amb la Fundació Alícia per convertir el municipi en un referent com a destinació turística saludable.

Llegir més ...

La trucada d'un veí pel fum que sortia del clavegueram va acabar destapant una plantació de marihuana a dins d'un xalet a Blanes.

Llegir més ...

Ja hi ha data perquè el delegat de l'Estat i l'alcaldessa de Girona es trobin. Després que Enric Millo descartés el dia 17 perquè ja tenia compromisos agendats, la reunió s'ha fixat per al 24 de maig.

Llegir més ...

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció de l'estudi informatiu i de l'estudi d''impacte ambiental de la variant de la C-63 a Sils i Riudarenes per un import de 208.000 euros i 67.000 euros respectivament.

Llegir més ...

Pàgina 4 de 349

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM