19agost2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

El Festival Interludi de Calonge ha programat en l'edició d'enguany quatre nits de concerts per repassar els seus 50 anys d'història.

Llegir més ...

Nou assalt violent a les comarques gironines. Els fets, que han transcendit avui, van tenir lloc dijous de la setmana passada a la tarda, en un habitatge situat al carrer Caterina Albert de Flaçà.

Llegir més ...

L'ens vol exercir de 'lobby' per resoldre problemes i millorar el servei que ofereix la companyia Endesa a la demarcació de Girona.

Llegir més ...

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha fet un pas més en la protecció d'un dels últims espais de la Costa Brava que no va ser urbanitzat a partir dels anys 60 amb l'arribada del turisme.

Llegir més ...

14 reunions de treball i mig any de diàleg però ja hi ha acord. Generalitat, ajuntaments, regants i ecologistes han segellat el compromís, i hi han posat xifres, per reduir el transvasament del riu cap a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Llegir més ...

L'abocador de Vacamorta, situat a Cruïlles, al Baix Empordà, acumula nombroses sentències i resolucions judicials en contra. D'ençà que la Generalitat el va clausurar el novembre del 2014.

Llegir més ...

Pàgina 4 de 301

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM