19agost2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

El jutjat ha continuat prenent declaracions en la investigació oberta contra els propietaris del restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella per l'accident del castell inflable.

Llegir més ...

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 6 de juliol dos homes, de 46 i 60 anys, com a presumptes autors de sis robatoris de furt i estafa.

Llegir més ...

Revés judicial que pot posar en perill la continuïtat de l'entitat IAEDEN. El Tribunal Suprem l'ha condemnat a pagar les costes judicials de quatre sentències desfavorables als recursos presentats pels ecologistes.

Llegir més ...

El sindicat vol que la declaració d'emergència cinegètica per lluitar contra la plaga del senglar sigui permanent fins que la situació torni als límits legats establerts.

Llegir més ...

La nova unitat que ja s'està aixecant és un projecte que s'emmarca dins de l'aliança estratègica de l'Institut d'Assistència Sanitària i l'Institut Català de la Salut a Girona.

Llegir més ...

Una setmana i mitja després de la calamarsada que va deixar pisos, garatges i molts negocis del centre de Girona plens d'aigua i gel, els primers afectats ja han començat a cobrar pels desperfectes.

Llegir més ...

Pàgina 5 de 301

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM