25juny2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Els Centres de Distribució d'Aliments (CDA) van néixer com a un recurs per ajudar a famílies que tenien dificultats per cobrir les necessitats alimentàries bàsiques.

Llegir més ...

"Amb so de Cobla" neix per omplir un buit, atraure nous públics i mostrar com la cobla és un so distintiu de la cultura popular catalana però que s'ha actualitzat i posat al dia. Es realitzarà a Palamós del 29 de juliol al 6 d'agost.

Llegir més ...

El gran foc que es va declarar a la Jonquera l'any 2012 va marcar un punt d'inflexió en matèria de prevenció d'incendis.

Llegir més ...

Per poder actuar en cas d'una parada cardiorespiratoria les dues escoles de primària de Llagostera, Lacustària i Puig de les Cadiretes, l'Ajuntament hi ha instal·lat un desfibril·lador extern automàtic.

Llegir més ...

Bon inici d'any per a les exportacions gironines. Segons recull l'estadística que publica periòdicament el Ministeri d'Economia, les vendes a l'exterior de les empreses del territori han crescut un 14,5% durant el primer trimestre del 2017.

Llegir més ...

La vespa velutina continua expandint-se pel territori català. La seva presència se centra sobretot a les comarques gironines però també augmenta a punts de les comarques centrals.

Llegir més ...

Pàgina 5 de 294

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM