19març2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Un conductor ha mort atropellat aquest dijous al matí en baixar del cotxe després d'un accident en el qual s'han vist implicats diversos vehicles a l'A-2, a l'altura de Fornells de la Selva.

Llegir més ...

La declaració del detingut pel doble crim de Susqueda ha començat a tres quarts d'una de la tarda i ha durat poca estona perquè Jordi Magentí Gamell només ha respost a les preguntes de la defensa.

Llegir més ...

La nova línia que aixecarà Red Eléctrica tindrà 220 kV i connectarà la futura subestació de la MAT a Sant Julià de Ramis (batejada amb el nom de La Farga) amb la d'Endesa a Juià.

Llegir més ...

La meteorologia no dona treva a la Costa Brava. Després del fred i la neu, llocs com Blanes s'han despertat aquest dijous amb un mar desbocat.

Llegir més ...

Deu camions van patir desperfectes a les rodes per un forat de gairebé dos metres de llargada a l'AP-7 a Maçanet de la Selva. L'incident va tenir lloc aquest dimecres a les deu del vespre.

Llegir més ...

Aquest dimecres el Ple de l'Ajuntament de Llagostera aprovarà una modificació de crèdit de 120.000€ destinats a la compra d'habitatge social.

Llegir més ...

Pàgina 5 de 336

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM