27abril2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Professionals subaquàtics autoritzats per Capitania Marítima de Palamós i transportistes de residus autoritzats per l'Agència de Residus de Catalunya s'han encarregat de les neteges dels fons marins impulsades per Ports de la Generalitat.

Llegir més ...

La Generalitat de Catalunya ha dipositat aquesta tarda a una notaria un xec de 5 milions d'euros a favor d'Hisenda per salvar el Parc Científic i Tecnològic de Girona.

Llegir més ...

Les granges de l'entorn del segon focus de grip aviària amb epicentre a Sant Gregori podran començar a tornar a la normalitat a partir d'aquest diumenge.

Llegir més ...

Els fets van passar aquest dissabte 24 de març a la matinada. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Castell-Platja d'Aro van fer un control d'aforament en una discoteca del Centre d'Oci Park, perquè es va detectar una gran afluència de gent.

Llegir més ...

Els objectius del pla Pla d'acció per al clima i l'energia sostenible de Girona: aconseguir reduir un 42% els gasos d'efecte hivernacle per al 2030; emprendre accions d'eficiència energètica i renovables i la integració de les mesures de mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Llegir més ...

El Festival Porta Ferrada ja té cartell. Els organitzadors ja havien anunciat alguns dels grans noms de l'edició 55ena (és el festival més antic de Catalunya) i ara s'ha desvetllat tota la programació.

Llegir més ...

Pàgina 6 de 285

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM