20octubre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Quan l'actual temporada d'estiu ja encara la recta final, Ryanair ha presentat els seus objectius per a la de l'any que ve als aeroports catalans.

Llegir més ...

Aquest dimecres al matí, els fiscals en cap s'han reunit amb els responsables dels Mossos d'Esquadra, la policia espanyola i la Guàrdia Civil, que seran els encarregats de fer arribar la directriu als seus subordinats.

Llegir més ...

La confraria de pescadors de Palamós vol que tota la flota d'arrossegament que es dedica a pescar gamba compti amb un nou sistema de portes menys agressiu amb el fons marí.

Llegir més ...

L'aeroport Girona-Costa Brava continua en números verds. A les alces de passatgers acumulades d'ençà de l'inici de la temporada d'estiu, aquest agost la terminal de Vilobí d'Onyar hi ha sumat un altre increment.

Llegir més ...

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 38 anys el passat 5 de setembre a Girona per apropiar-se de la pensió per incapacitat del seu excunyat, per un valor mensual de 930,49 euros.

Llegir més ...

Coincidint amb la tornada a les aules, el sindicat Ustec-Stes ha valorat amb bons ulls l'increment de 517 docents que han viscut les comarques gironines.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 309

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM