27abril2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Ben aviat els malalts de l'Hospital Santa Caterina de Salt tindran un nou suport, Xaropclown. L'entitat portarà els seus pallassos al centre per desenvolupar el projecte que, des de fa 10 anys, està duent a terme a l'hospital Trueta de Girona.

Llegir més ...

La Generalitat va regular l'any 2012 el sector dels apartaments turístics. Per tal de llogar i difondre publicitat de qualsevol habitatge d'ús turístic cal donar-lo d'alta a un registre.

Llegir més ...

Després d'intentar portar el seu cas reiteradament davant la Justícia per la via penal, Joan Coll i el seu advocat van decidir interposar una demanda civil.

Llegir més ...

Els organitzadors, del Festival Strenes de Girona, auguren una de les edicions més exitoses i no és per menys. A dos dies d'aixecar el teló, ja ha posat el cartell de venut a dues de les actuacions.

Llegir més ...

Els fets van tenir lloc ahir dimarts cap a un quart de tres de la tarda a la confluència dels carrers Ibèria i bisbe Sivilla, molt a prop de l'estació de tren de Girona.

Llegir més ...

Els serveis territorials d'Ensenyament ja tenen a punt la planificació per al curs vinent. En el cas de la demarcació de Girona, s'oferiran 9.225 places de P3 i 8.610 de 1r d'ESO.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 285

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM