19març2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 52 i 54 anys, per cultivar marihuana en una casa de Caldes de Malavella, en concret a l'urbanització de Can Carbonell.

Llegir més ...

Els Centres d'Atenció i Seguiment a les Drogodependències, públics i gratuïts, formen part de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l'Institut d'Assistència Sanitària .

Llegir més ...

Els treballs d'urbanització i restauració de la llosa del parc Central de Girona es completaran el mes vinent. Aquesta és la previsió del govern espanyol i Adif.

Llegir més ...

Les vacunes són uns preparats biològics que quan s'administren a una persona sana estimulen la resposta del seu sistema immunitari, fabricant unes substàncies que s'anomenen anticossos.

Llegir més ...

Un bomber dels Estats Units Ben Pratt ha lliurat aquest dimarts una quinzena de signatures al Parc de Bombers de Girona en contra de la "violència" de l'1-O.

Llegir més ...

Dos homes han quedat ferits greus aquest dimarts en un xoc entre dos camions a l'N-II al terme municipal de Vidreres, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 336

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM