19agost2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Pobeda Airlines, la filial de baix cost d'Aeroflot, va començar a volar entre Vilobí d'Onyar i Moscou a l'estiu de l'any passat.

Llegir més ...

El text aprovat declara il·legals els tribunals de l'Auditoria de Guerra de l'Exèrcit d'Ocupació, anomenada posteriorment Auditoria de la IV Regió Militar, que va actuar a Catalunya del 1938 al 1978.

Llegir més ...

Llagostera 3.0 és un projecte pioner a nivell municipal que compta amb el suport de la comunitat educativa, les administracions i empreses tecnològiques, com són Samsung, Lego Education Robotix i l'Editorial Vicenç Vives.

Llegir més ...

La Unitat de Referència Psiquiàtrica Infantojuvenil, dirigida a menors amb inicis de patologia mental greu, ha doblat l'activitat des que va estrenar els nous equipaments al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt el mes de desembre.

Llegir més ...

El fiscal Enrique Barata relata que l'acusat tenia la víctima "sotmesa". Durant almenys un any, li limitava l'ús del telèfon, no la deixava entrar i sortir de casa sense  permís, la vigilava, la insultava, la humiliava i la maltractava.

Llegir més ...

La campanya, que s'ha presentat aquest dimecres i ja és visible a diferents punts de Lloret de Mar, busca fomentar la convivència al municipi i fer evident de la necessitat de buscar l'equilibri entre el resident i el turista.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 301

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM