25juny2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

L'Aeroport de Girona ha capgirat les estadístiques dels darrers mesos. Després de més d'un any perdent passatgers, durant l'abril ha aconseguit créixer un 30,9%.

Llegir més ...

Els Mossos d'Esquadra acusen el matrimoni del restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella d'un homicidi imprudent i sis delictes de lesions per l'accident del castell inflable.

Llegir més ...

Jose G. P. s'asseurà al banc dels acusats de la secció quarta de l'Audiència de Girona a partir d'aquest divendres. El judici començarà amb la tria dels membres del jurat popular i les al·legacions prèvies.

Llegir més ...

Els serveis territorials d'Ensenyament han presentat l'oferta dels estudis postobligatoris a la demarcació per al curs vinent. En total 22.990 places, 9.030 per a batxillerat, 8.220 per a cicles formatius de grau mitjà i 5.520 per a graus superiors.

Llegir més ...

L'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona i els impulsors del projecte Mosquito Alert han presentat aquest dijous un portal per ser més efectius en la prevenció i control del mosquit tigre a partir de la col·laboració ciutadana.

Llegir més ...

Amb un dia menys d'obertura, la 9a edició del 'Shopp Out' de la Fundació Ramon Noguera de Girona ha batut rècords amb una afluència massiva des del primer dia i arribant a puntes com el dissabte, quan s'hi van congregar 14.000 persones.

Llegir més ...

Pàgina 7 de 294

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM