25juny2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Facua-Consumidors en Acció ha demanat als ajuntaments que realitzin d'ofici inspeccions per garantir que les atraccions infantils disposen de llicència municipal i funcionin correctament.

Llegir més ...

L'alcalde ha detallat que els propietaris del restaurant Mas Oller haurien d'haver fet una sol·licitud a l'ajuntament per instal·lar el castell inflable.

Llegir més ...

La policia ha pogut enxampar cinc presumptes lladres que van arribar a entrar en tres ocasions al mateix domicili de Palamós, on hi viuen una mare amb el seu fill, ambdós d'edat avançada.

Llegir més ...

Girona es va convertir aquest dissabte en capital de la ciència. Prop de 800 alumnes de diversos instituts catalans han mostrat uns 400 experiments jugant amb la química i la física.

Llegir més ...

En un comunicat, l'Ajuntament de Blanes ha apuntat que els tècnics de Medi Ambient de l'Ajuntament de Lloret de Mar, amb Protecció Civil i la Policia Local de Blanes, es faran càrrec de l'extracció i trasllat de la balena.

Llegir més ...

La Generalitat va iniciar els tràmits per construir l'estació d'autobusos soterrada l'any 2012. Gairebé 5 anys més tard, aquesta infraestructura ja està acabada i aquest divendres l'ha inaugurat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Llegir més ...

Pàgina 8 de 294

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM