20octubre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

El paratge natural de Castell de Palamós forma part del PEIN Castell-Cap Roig i inclou una de les platges més ben conservades de la Costa Brava.

Llegir més ...

Els resultats de les proves d'ADN descarten que la figuerenca Pilar Abel sigui filla de Salvador Dalí. La demanda interposada en un jutjat de Madrid va obligar a exhumar el cos del pintor el 20 de juliol.

Llegir més ...

La veterinària va presentar un recurs contra la resolució del Col·legi de Veterinaris de Girona, que confirmava la seva expulsió "per la reiteració en la comissió d'infraccions" i els "repetits incompliments dels acords" del col·legi professional.

Llegir més ...

En motiu de la Festa Petita que es realitzarà el dissabte 16 de setembre, la Comissió de Festes de Llagostera està buscant candidats per ser Hereu i Pubilla Gold Edition.

Llegir més ...

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme els dies 19, 20 i 21 de setembre, a Llagostera, les inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2017 - febrer 2018.

Llegir més ...

Aquest dimarts s'ha presentat la cinquena línia 'exprés.cat' de transport públic a les comarques de Girona i és la que en fa 34 a tot el país.

Llegir més ...

Pàgina 8 de 309

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM