24maig2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Denigrar i fomentar la ràbia contra una persona o un col·lectiu per ser qui és. Sigui per motius de raça, origen, orientació sexual, religió, perquè pateix alguna discapacitat, perquè viu en la indigència...

Llegir més ...

El centre d'acollida La Sopa de Girona té empadronades ara mateix 570 persones. Tots són sense llar a qui l'Ajuntament ha empadronat perquè puguin rebre el suport i les ajudes que ofereix el consistori.

Llegir més ...

Després de la presentació de l'estudi encarregat per l'Ajuntament de Girona per avaluar la idoneïtat de construir el futur Trueta a Domeny, Salut afirma que "respecta" la feina feta per intentar mantenir l'hospital a la ciutat.

Llegir més ...

És habitual de les aigües tropicals i és comú trobar-ne importants avaraments a la costa oest dels Estats Units.

Llegir més ...

Els investigadors consideren que, al llarg de la instrucció del cas, el sospitós del doble crim de Susqueda ha intentat desviar l'atenció i apuntar cap a altres possibles autors de la mort a trets de la parella del Maresme.

Llegir més ...

Pas endavant de l'Ajuntament de Girona perquè el nou hospital Josep Trueta es construeixi a la zona de Domeny. Aquest dijous s'ha presentat l'informe que conclou que aquest és un espai "idoni" per aixecar l'edifici.

Llegir més ...

Pàgina 8 de 349

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM