19agost2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Revetlles, concerts, excursions, sortides, cinema a la fresca, fires, festivals, festes... són algunes de les activitats organitzades per l'Ajuntament i per les diverses entitats de Llagostera.

Llegir més ...

Al judici els cinc processats es van desvincular de la droga localitzada pels Mossos d'Esquadra a Maçanet de la Selva, en concret en un habitatge de l'urbanització Mas Altaba.

Llegir més ...

El judici s'ha fet a porta tancada. No ha declarat cap de les tres víctimes menors d'edat però sí que ho ha fet la que acabava de complir 18 anys en el moment dels fets.

Llegir més ...

Les comarques gironines són, de llarg, on es registren més multes a conductors que circulen amb moto, quad o cotxe per zones muntanyoses on està prohibit fer-ho.

Llegir més ...

Tossa de Mar fa una aposta pel turisme sostenible i inicia el camí per aconseguir el certificat internacional que atorga l'Institut de Turisme Responsable (ITR).

Llegir més ...

La Creu Roja inicia el nou projecte "Bon Tracte a les Persones Grans: Promoció del tracte adequat i protecció front el maltractament" a Catalunya.

Llegir més ...

Pàgina 9 de 301

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM