14desembre2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

L'hospital Trueta de Girona commemorarà aquest divendres el Dia Mundial de l'Ictus realitzant ecografies de Doppler als usuaris que ho sol·licitin.

Llegir més ...

El primer radar rotatori de Girona es posarà en marxa a principis de novembre. Després de mesos de gestació, el projecte ha de servir per reduir la sinistralitat en vies concretes.

Llegir més ...

Actualment a les comarques gironines hi ha 63.300 autònoms. D'aquests, gairebé set de cada deu treballen al sector serveis i pràcticament la meitat, en concret, el 46%, tenen entre 40 i 54 anys.

Llegir més ...

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir al vespre, Najette D., de 42 anys, de nacionalitat francesa com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública.

Llegir més ...

Com estava previst, el Consell de Govern de la Universitat de Girona ha convocat aquest dimarts les eleccions al rectorat. El primer que es farà és la llista del cens i després serà el torn dels candidats.

Llegir més ...

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, s'ha remès a les darreres dades per assegurar que, de moment, la situació política "no ha influït en l'economia".

Llegir més ...

Pàgina 9 de 318

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM