19març2018

En directe: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Ahir, el ministre de Foment anunciava que l'aeroport de Girona rebria una injecció econòmica de 464 milions d'euros des d'ara i fins al 2026.

Llegir més ...

Combatre l'"estigma" de la salut mental en l'àmbit sanitari. Aquest és l'objectiu del projecte 'La Consulta' que s'ha presentat aquest dimarts a Girona.

Llegir més ...

Interlocutòria pionera a Girona. El Jutjat de Primera Instància Num.2 ha alliberat un matrimoni gironí d'un deute de més de 24.000€ que tenien amb diverses entitats bancàries i financeres basant-se en la Llei de la Segona Oportunitat.

Llegir més ...

Després de passar per la Comissió del Nomenclàtor, que ja va avalar el canvi, el ple de Girona va ratificar ahir dilluns rebatejar la plaça Constitució per la d'U d'Octubre del 2017.

Llegir més ...

Vidreres és famosa pel Ranxo del dimarts de Carnestoltes. Aquesta escudellada col·lectiva compta amb la implicació de tot el poble, des de carnissers, pagesos, botiguers i veïns que entre tots aporten tots els ingredients.

Llegir més ...

L'Estat posa fil a l'agulla perquè l'aeroport de Girona tingui estació de l'alta velocitat, però canvia allò que hi havia previst fins ara.

Llegir més ...

Pàgina 9 de 336

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM