27abril2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

La crisi generada per l'aparició de dos focus de grip aviària a les comarques gironines ha provocat en les darrers setmanes el sacrifici de més de 27.000 ànecs de nou granges.

Llegir més ...

L'Exèrcit mantindrà la seva presència al saló ExpoJove, adaptant les condicions als requisits del codi ètic que es va crear després de la polèmica generada per la presència dels militars al saló dedicat a l'orientació formativa dels joves.

Llegir més ...

El Servei de Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció (SIGTE) de la Universitat de Girona ha participat en el projecte GeoSmartCity que, finançat amb fons europeus, ha finalitzat ara després de tres anys.

Llegir més ...

Els TEDAX-NRBQ dels Mossos d'Esquadra han fet, durant el 2016, un total de 127 serveis a les comarques gironines, entre neutralització d'artefactes, formació, inspeccions i dispositius de protecció.

Llegir més ...

L'Agència Catalana de l'Aigua portarà a terme properament una prova pilot per descontaminar les aigües subterrànies en una antiga zona industrial de Vilafant.

Llegir més ...

Les dades d'Aena referents al mes de febrer tornen a marcar un rècord negatiu a l'Aeroport de Girona. Han usat les instal·lacions un total de 39.550 viatgers.

Llegir més ...

Pàgina 9 de 285

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM