25juny2017

Ara emetem: Selecció musical

Notícies locals i comarcals

Actuen de manera "frenètica" cometent un robatori rere l'altre. I cada vegada són més joves. A les comarques gironines, els lladres multireincidents més actius es troben a la franja d'edat que va dels 17 als 22 anys.

Llegir més ...

Woody Allen s'incorpora al cartell de la 17a edició del Festival de Cap Roig amb un concert el proper 8 de juliol, l'únic que oferirà a l'Estat. Conjuntament amb la seva New Orleans Jazz Band, amb qui porta més de 35 anys tocant.

Llegir més ...

Els fets que s'han jutjat avui es remunten al llarg del 2015. L'acusat, que aleshores tenia 49 anys, treballava de vigilant de seguretat al càmping 'La Masia' de Blanes, on la menor hi passava les vacances amb la família.

Llegir més ...

Nou estudi sobre el ramal de la MAT de Riudarenes. I aquest, comptant els d'una i altra part, ja serà el tercer.

Llegir més ...

El Servei Municipal d'Habitatge de Sant Feliu de Guíxols ha elaborat un cens per saber quins habitatges propietat de bancs o de les seves immobiliàries estan buits des de fa més de dos anys.

Llegir més ...

Es confirma l'èxit del Festival Strenes de Girona. Aquest any més de 32.000 persones s'han acostat a veure, al menys, un dels més de 30 concerts programats.

Llegir més ...

Pàgina 9 de 294

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM