21març2018

En directe: Selecció musical

El delegat del govern espanyol, Enric Millo, i el Rei Felip VI, declarats persones non grates a Llagostera La sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera
6 d'octubre de 2017 Escrit per 

El delegat del govern espanyol, Enric Millo, i el Rei Felip VI, declarats persones non grates a Llagostera

El Ple de l'Ajuntament de Llagostera celebrat avui divendres en sessió extraordinària ha acordat per unanimitat declarar persones non grates a Llagostera a Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya, i al Rei Felip VI.

A part, i tal com ja han fet diversos municipis i ciutats, també s'ha acordat no participar com a Ajuntament a qualsevol acte o acció on intervingui la monarquia espanyola.

En una moció presentada conjuntament per tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament, PDeCat, ERC i ALL, s'ha acordat també condemnar la repressió policial que hi va haver el passat 1 d'octubre a diversos punts de Catalunya durant el referèndum d'autodeterminació. També s'ha volgut donar suport a tots els ferits per la policia (Policia Nacional i Guàrdia Civil) i n'ha demanat la seva expulsió de Catalunya. Pots llegir la moció AQUÍ.

El Ple d'aquest divendres també ha aprovat denominar l'espai públic comprès entre les avingudes del Gironès i de l'Esport i els carrers Almedinilla i Pocafarina (davant de l'Institut de Llagostera) com a "Parc 1 d'octubre".Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM