24maig2018

En directe: Selecció musical

Les estacions d'esquí del grup FGC estrenen un nou sistema de seguretat infantil Pla de detall del nou sistema de subjecció infantil instal·lat a les estacions d'esquí del Grup FGC. / Foto: FGC
12 de gener de 2018 Escrit per 

Les estacions d'esquí del grup FGC estrenen un nou sistema de seguretat infantil

Les estacions d'esquí de La Molina, Vallter, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, del Grup FGC, s'han dotat amb un nou sistema de seguretat complementari als seus remuntadors per evitar possibles caigudes infantils.

Es tracta d'unes peces metàl·liques verticals d'uns 30 centímetres, que estan cobertes d'un plàstic protector i que s'instal·len sobre la barra horitzontal de seguretat que hi ha a les cadires.

Aquest muntatge no en limita la seva capacitat, amb la qual cosa es poden continuar utilitzant tant per adults com pels més petits que utilitzen el telecadira.

El nou sistema s'ha instal·lat a totes les cadires de La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, així com a una cinquantena més del TC Jordi Pujol de Vallter. En aquesta darrera estació, els corredors més joves del Club d'Esquí Camprodon han estat els primers a utilitzar-ho i es preveu que en els propers dies es col·loquin a la resta.

Tot i que els ginys mecànics dels telecadires ja compleixen amb la normativa legal de seguretat, s'ha volgut complementar per tal de reforçar-la entre els nens i nenes que acudeixen a esquiar o fer snowboard a les pistes d'esquí de FGC.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM