21maig2018

En directe: Selecció musical

El guitarrista americà Greg Hetson farà tàndem amb Marky Ramone al 15è festival In-somni de Girona El director del festival In-somni, Jaume Massaguer; el regidor de Cultura de Girona, Carles Ribas, i la cap de comunicació del certamen, Alicia Rodríguez. / Foto: Ajuntament de Girona
15 de maig de 2018 Escrit per 

El guitarrista americà Greg Hetson farà tàndem amb Marky Ramone al 15è festival In-somni de Girona

Després de desvetllar part de la seva programació a finals de desembre, el festival de música independent In-somni ha presentat el cartell complert de la quinzena edició.

Es farà entre els dies 7 i 10 de juny i als noms que ja s'havien donat a conèixer, com els d'Eli Paperboy Reed i Marky Ramone, el festival n'hi ha afegit un altre de potent: el guitarrista americà Greg Hetson.

Conegut per tocar amb The Circle Jerks i Bad Religion, el guitarrista punk farà tàndem amb el bateria dels The Ramones i la seva formació. Serà en un concert que tindrà lloc el 8 de juny a La Mirona, i on també hi actuaran Fetus, The Picturebooks i Roko Banana.

Un dia abans, Eli Paperboy Reed obrirà l'In-somni a l'Auditori de La Mercè. El de Boston, famós per combinar música soul, pop i R&B, pujarà a l'escenari acompanyat de la High Mighty Brass Band. Un concert que també comptarà amb el grup Waltrapa & Cashmakers.

El dissabte 9 de juny serà el torn de Cor Blanc i Side Chick, que faran una actuació gratuïta al Museu d'Art de Girona. Serà el mateix dia en què La Mirona acollirà també un altre dels plats forts d'aquesta quinzena edició de l'In-somni: Goulamas'k, Zoo, Ebri Knight i Hellolisa pujaran a l'escenari en un concert que vol ser un crit a la llibertat d'expressió i on, tot i que ja se sap que no hi podrà tocar, l'organització ha decidit mantenir Valtonyc al cartell (precisament, responent a aquest esperit).

L'In-somni es tancarà l'endemà a Bescanó, municipi que per primer cop s'incorpora al festival. El seu teatre acollirà el concert de Joana Serrat i Smoking Bambino.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha volgut subratllar "l'eclecticisme" de l'In-somni. "Esdevé un clam a la diferència i a l'atreviment, ja que està compromès a programar estils de música que van més enllà de voler omplir sales", ha dit Ribas, que també ha volgut destacar que el consistori treballa per ampliar el suport d'altres administracions al festival.

Les entrades anticipades, que ja es poden adquirir a través del web del festival, costen entre 10 i 18 euros. I com en les darreres edicions, aquells qui vulguin poden comprar un abonament per a tots els concerts per 25 euros.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM