21maig2018

En directe: Selecció musical

Imatge de la planta de residus de Campdorà Foto d'arxiu (ACN)
20 d'abril de 2017 Escrit per 

La Generalitat destina 20'7 milions d'euros en millorar la planta de residus de Campdorà

El Consell d'Administració de L'Agència de Residus de Catalunyal ha donat el vistiplau al conveni signat amb l'Ajuntament de Girona per la millora de les infraestructures de la planta de residus de Campdorà.

En concret seran 20'7 milions d'euros que la Generalitat pagarà entre 2017 i 2019 i que s'afegiran a la inversió que es va atorgar el 2010 per finançar les actuacions prioritàries d'aquest projecte.

En aquesta ocasió, l'aportació es durà a terme mitjançant el Fons de Gestió del Cànon i de transferències de la Generalitat, amb el compromís que les obres han d'haver-se completat el 2020, d'acord amb el Projecte aprovat pel consistori gironí.

Per la seva part, l'Ajuntament de Girona tramitarà, aprovarà i efectuarà la contractació de les actuacions, i obtindrà els permisos i llicències urbanístiques, d'obres i ambientals necessàries.

També haurà de vetllar perquè la instal·lació admeti la fracció resta i rebuig generat a la comarca del Gironès, a més dels municipis de Girona, Salt i Sarrià de Ter.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM