20febrer2018

En directe: Selecció musical

L’Ajuntament de Llagostera destina 3000€ a fomentar l’agricultura i la ramaderia ecològica al municipi Foto d'arxiu
18 d'octubre de 2017 Escrit per 

L’Ajuntament de Llagostera destina 3000€ a fomentar l’agricultura i la ramaderia ecològica al municipi

L'Ajuntament ha decidit atorgar un ajut econòmic per tal de fomentar l'agricultura i la ramaderia ecològica a Llagostera. Les subvencions serviran per cobrir part del cost d'obtenir la certificació CCPAE.

En concret, l'import de la quota de certificació anual.

Des del consistori expliquen que es podran beneficiar totes les persones físiques o jurídiques que siguin productors agrícoles o ramaders actius a Llagostera.

La certificació ecològica es un distintiu que diferencia els productes agroalimentaris donant-los un valor afegit, que garanteix que els productes han estat produïts seguint les normes de l'agricultura i la ramaderia ecològica.

En total, Llagostera destinarà 3000 euros del pressupost municipal i l'ajut econòmic serà de 600€ per beneficiari. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 20 de novembre.

La certificació d'El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), és l'autoritat de control de Catalunya i la seva funció és auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics de casa nostra.

El CCPAE és una corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia. Aquest òrgan està tutelat administrativament pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM