19abril2018

En directe: Selecció musical

Presó provisional sense fiança per al detingut per matar la dona a ganivetades a Blanes La terrassa del domicili on va morir una dona a Blanes. / Foto: Jordi Altesa (ACN)
11 d'abril de 2018 Escrit per 

Presó provisional sense fiança per al detingut per matar la dona a ganivetades a Blanes

El Jutjat d'instrucció 5 de Blanes, especialitzat en violència sobre la dona, ha ordenat l'ingrés a presó provisional i sense fiança per al detingut dilluns per matar la dona a ganivetades a Blanes.

A les vuit del matí la comitiva judicial i l'advocada de l'arrestat s'han traslladat fins a l'hospital de Calella per prendre-li declaració i fer la compareixença de presó.

L'home, de 41 anys i origen bolivià, continua ingressat després que l'haguessin d'operar d'una perforació a l'intestí que es va fer apunyalant-se a l'abdomen després d'assestar una vintena de ganivetades a la víctima.

El detingut s'ha acollit al seu dret a no declarar. La parella estava en tràmits de separació i, en el moment de perpetrar el crim, al pis situat al carrer Cristòfor Colom hi havia els tres fills de la parella.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM