21maig2018

En directe: Selecció musical

La façana de la sucursal bancària de Llagostera amb els vidres esberlats aquest 20 d'abril del 2017 Foto: Ajuntament de Llagostera
20 d'abril de 2017 Escrit per 

Tornen a detenir l'home que va rebentar un caixer a Llagostera, ara per trencar els vidres de l'entitat

De no tenir cap antecedent policial a acumular-ne dos en poc menys de 24 hores de diferència. I sempre, actuant de manera bastant barroera.

La Policia Local de Llagostera ha tornat a detenir el veí del poble que ahir a la matinada es va dedicar a rebentar un caixer automàtic ventant-li cops amb una escarpa i un martell.

Allò curiós del cas és que, aquesta passada matinada, l'home ha tornat a actuar. Ho ha fet poques hores després de passar pels jutjats i quedar en llibertat provisional per la primera temptativa de robatori.

El detingut, un gambià de 43 anys resident a Llagostera, ha anat fins al mateix caixer automàtic del Banc Popular, situat a la Plaça Catalunya.

Eren cap a dos quarts de cinc de la nit. Allà, armat amb un martell de grans dimensions, s'ha dedicat a colpejar els vidres de l'entitat i ha aconseguit accedir fins a la part posterior del caixer. Els cops de martell i la trencadissa han alertat un veí de la zona, que ha avisat la Policia Local.

Una patrulla ha anat fins al lloc i, novament, ha atrapat l'home in fraganti. I també de nou, l'han tornat a detenir per una temptativa de robatori amb força. La Policia Local ha traspassat el cas als Mossos d'Esquadra, que s'han tornat a emportar emmanillat el detingut fins a la comissaria de Girona, on està a l'espera de tornar a passar a disposició judicial.

Deixant de banda les destrosses que ha provocat a la sucursal (ha inutilitzat el caixer i n'ha trencat els vidres) la policia investiga ara si l'home té algun ressentiment que l'hagi portat a actuar contra l'entitat amb tan poques hores de diferència.Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM