21maig2018

En directe: Selecció musical

 

Vota el número 1

Pel 25 de maig

Resultats

Top Llagostera 25 Principals

Locució: Enric Sánchez

Emissió: divendres 17.00 a 19.00 / repetició dissabtes 11.00 a 13.00

Escolta aquí l'últim programa emès: 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Descarrega

El Top Llagostera 25 principals és la llista d'èxits de Llagostera Ràdio. El programa va començar al 1984, el mateix any de la fundació de la Ràdio. En un principi eren els 10 principals i al cap del temps es va anar augmentant el nombre de posicions fins a l'actual de 25 llocs.

El programa s'estructura en 2 blocs, primer de tot les novetats (els temes que cada divendres entren a la llista), aquest ocupen les posicions més baixes de la llista i normalment n'entren 4 o 5. Seguidament arriba la llista amb permanència, que són totes les cançons que la composen i que porten com a mínim 1 setmana en llista i fins a un màxim de 9 setmanes.

Dins aquest segon bloc trobem les tres últimes posicions, la recta final de la llista. Un cop ha sonat el número 1 de la setmana i finalitzada la llista més o menys als últims 10 minuts de programa, toca fer un repàs breu a tot al que ha sigut la llista, començant per les novetats i després els temes amb permanència. 

Podeu consultar la nostra llista actualitzada setmanalment a la secció Llista d'èxits d'aquest web.

 

Llagostera RàdioLlagostera Ràdio 105.7 FM