En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La Casa de les Vídues de Llagostera on hi ha l'Espai Jove CLV.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El nou Pla Local de Joventut 2022-2025 de Llagostera ja és una realitat i ha de cobrir les necessitats de la població jove del municipi.

Durant el passat 2021 des de l’Àrea de Joventut es va dur a terme una diagnosi per poder-lo desenvolupar i ha culminat amb 5 grans objectius estratègics.

El primer és “CLV acull”. Es tracta de facilitar espais d’acompanyament, suport, formació i orientació per al desenvolupament del procés d’emancipació dels joves.

El segon objectiu és “CVL prepara’t”, el qual ha d’aplicar la visió de municipi 360 per a la planificació d’estructures educatives dirigides a joves.

El tercer objectiu “CLV empodera’t” preveu abordar qualsevol tipus de violència, agressió o conducta de risc en l’àmbit de la salut i acompanyar en el procés de superació i vivència.

Pel que fa al quart objectiu “CLV crea”, ha de promoure l’accés dels joves a les diverses formes de cultura com a forma de cohesió i participació.

I per últim “CLV enxarxa” vol mantenir i reforçar la col·laboració entre els diferents agents que treballen amb joves per poder compartir recursos, oportunitats i objectius en les accions.

Segons explica la regidora de Joventut, Sílvia Fà, la missió del Pla Local de Joventut és “disposar d’una eina de treball que guiï les polítiques juvenils al municipi pels propers 4 anys", i afegeix "som conscients de la importància d'encertar bé les polítiques i els diners que s'hi inverteixen, per això en la preparació d'aquest Pla hem procurat posar els joves com a protagonistes en tot moment”.

El Pla es va aprovar inicialment en el darrer Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat el 23 de febrer.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS