En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Part del cartell guanyador de la Festa Major de Llagostera dissenyat per Sergi Pozo.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest dilluns 6 de maig a la tarda s’ha presentat tota la programació en un acte a la plaça Catalunya a càrrec de diverses entitats com des del propi Ajuntament.

Com és habitual el dijous 16 de maig a les 21h es durà a terme el tradicional acte previ a la Festa Major, el Ball de la Gent Gran a l’edifici Polivalent amb el conjunt Gran Premier.

Però la festa gran de Llagostera iniciarà divendres amb el tradicional repic de campanes a les 18.30h i amb la cercavila dels gegants de Llagostera juntament amb la Cuca Feliua fins a la plaça Catalunya on a les 19.30h es durà a terme el Pregó, aquest 2024 a càrrec del grup Dones(S)Àvies.

Pel que fa a la programació al llarg d’aquets 5 dies hi haurà concerts, correfoc, exposicions, i, en conjunt activitats per a tots els gustos i edats.

Un any més el Polivalent acollirà a la matinada diversos concerts gratuïts les nits del divendres i dissabte. Aquest 2024 actuaran Figa Flawas i Dj Xirgo (divendres) i Les Testarudes, Boom Boom Fighters & Cookah P i Tapeo Sound System (dissabte). Cal destacar que l’aforament és limitat. I el diumenge 19 de maig a les 22h es seguirà oferint un concert gratuït a la plaça Catalunya i anirà a càrrec del grup de versions Orquestra Maribel. I serà just abans de començar el concert que es farà la presentació dels nous hereu i pubilla 2024.

I aquest any es torna a recuperar el Txirimiri, en concret a les 6h de la matinada del divendres al dissabte a càrrec del grup de joves de l'Esplai el Papu-Tisores. Es farà un esmorzar a la zona de l'Skate Park.

A banda dels concerts al Polivalent també es podrà gaudir un any més de la carpa de la colla carnavalesca el Porró que no pari amb diversos Djs.

I com és costum, la nit de dissabte hi haurà el correfoc, un any més a càrrec dels Diables de l’Onyar. Sortirà des de la plaça del Castell fins arribar a la plaça Catalunya on es farà l’espectacle final.

També una festa major més, hi haurà el Correvarans a càrrec de l’Associació Moixiganga (divendres 20h) i enguany s’ha canviat l’emplaçament d’inici, que serà al Parc de l’Estació i a partir d’aquí es farà una ruta per diversos bars del municipi juntament amb una xaranga.

A la Festa Major tampoc hi faltarà la tradicional trobada gegantera, en concret el dissabte 18 de maig a la tarda, amb la plantada al Parc de l’Estació i la posterior cercavila fins a la plaça Catalunya.

Les exposicions també formen part de la programació, en concret dels treballs de l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol, de cartells de Festa Major, treballs de punta al coixí i del concurs de dibuix infantil i de Can Caciques.

I no podrà faltar tampoc el Concurs i Exposició de Flors i Plantes a càrrec de Llagostera en Flor al nucli antic. Una exposició que es pot visitar a carrers, patis i places.

I les sardanes també formen part un any més de la programació de la Festa Major de Llagostera a la plaça Catalunya i al Parc de l'Estació amb La Flama de Farners (diumenge) i amb La Principal de la Bisbal i que també oferiran un concert a l’edifici Polivalent i a la nit el Ball de Gala (dilluns).

I com a colofó, el dimarts 21 de maig al Teatre del Casino Llagosterenc s’hi representarà l’obra de teatre “L’Auca del Senyor Esteve” a càrrec de La Temporal, la companyia sorgida de la segona temporada de “El llop” de Televisió de Catalunya. Es faran dues funcions, una a les 18.30h i la segona a les 21h. Les entrades es poden comprar per internet al web de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera.

La programació compta amb molts més actes i que es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

D'altra banda,durant la presentació de la programació també es va donar a conèixer el cartell guanyador de la Festa Major d'aquest 2024, el premiat va ser el llagosterenc Sergi Pozo.

Vota el número 1

Pel 24 de maig

COL·LABORADORS