Un any més en motiu de la Fira del Bolet, es farà entrega del Premi Ou de Reig de Llagostera. Un guardó que s’atorga a una persona o entitat que hagi fet quelcom destacat pel municipi.
Son les entitats locals qui escullen els candidats i un cop rebuda la tria s’activen les votacions perquè els llagosterencs triïn el guanyador.
Aquest 2023 hi ha un total de 6 candidats a rebre aquest premi:
- La Comissió de Reis: per la feina que fan per tirar endavant la Cavalcada de Reis amb pocs recursos humans.
- Joan Sàbat i Narcís Amat: per la tasca de restauració de maquinària antiga de l’antiga fàbrica de taps Joan Blanch i part de la col·lecció etnològica local de Can Caciques.
- Jordi Soler: per promoure la preservació del món animal de Llagostera i la seva divulgació a través de les xarxes socials.
- Àngel Grabulosa: per ser director del Cor de Sant Empèlit que canta pels aplecs de Panedes i Sant Llorenç, pel programa gastronòmic dels diumenges a Llagostera Ràdio “El gust es vostre” i l’organització de sortides obertes els dilluns.
- Llibreria Sureda: per la seva funció, agilitat i predisposició en tot moment al poble i a totes les entitats. També per tots els anys d’història de la llibreria, la qual mots encara la coneixen com a Can Llirinós.
- Toni Guerrero: per ser una persona especial veí de Pals, però des de fa diversos anys resident a Llagostera. L’any passat es va proposar fer la volta a la península en BTT com a repte personal a favor de l’Oncolliga i on va recaptar més de 6.000€.
Les votacions ja estan obertes i es poden fer per internet al web de l’Ajuntament de Llagostera fins al diumenge 8 d’octubre. Cal estar empadronat al municipi per poder votar i tenir 16 anys.
D’altra banda també es pot votar pel Concurs d’Aparadors del Bolet, on hi participen un total de 7 establiments de Llagostera: Joieria Català, La Nova Barberia, Piscines Sant Feliu, Gestrònica, Paula Nuell Fotografia, Comercial Casals i Farmàcia Soto&Gruart.
L’entrega dels premis es farà el dimecres 11 d’octubre al Teatre del Casino Llagosterenc després del “Showcooking”.