En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les plantacions de marihuana desarticulades. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Nacional va desmantellar el mes de maig dues plantacions de marihuana a Salt i Vilobí d'Onyar. En total es van detenir tres persones com a responsables dels cultius.

També se les investiga per un delicte de frau de fluid elèctric, ja que tenien la llum punxada. En els dos casos, la policia destaca la importància de la col·laboració ciutadana per poder iniciar la investigació. U

na investigació que, en el cas de Salt, va portar als agents a desmantellar la plantació que hi havia a la segona planta d'un immoble. En l'escorcoll, els policies es van trobar dues estàncies perfectament equipades per fer créixer la marihuana, amb tots l'equipament necessari per intentar que passés desapercebuda.

En el cas de Vilobí, la plantació estava distribuïda en cinc estàncies de les dues plantes d’una masia. Com a Salt, els responsables de la droga havien pres les mesures necessàries per aïllar la marihuana de l’exterior per intentar que no cridés l’atenció. Per aconseguir-ho, feien servir tot tipus de material d’un cost elevat i que també va quedar intervingut per la policia.

En els dos casos, havien punxat la llum per tal de fer funcionar les làmpades, ventiladors, extractors i altres aparells, necessaris per fer créixer la droga. En total, els investigadors xifren en 75.000 euros els diners defraudats a la companyia.

Els tres detinguts en els escorcolls, un dels quals tenia una reclamació judicial per un delicte contra la seguretat del trànsit, van quedar en llibertat a l’espera de judici.

Vota el número 1

Pel 14 de juny

COL·LABORADORS