En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El regidor de Promoció Econòmica de Calonge, Arturo Pradas, i el director de la fira Manga&Còmic, Ivan Carrasco, aguantant el cartell de l'edició d'enguany de la fira. / Foto: Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Manga&Còmic és una fira pensada per als fans del manga, l'anime, la ciència ficció i la fantasia que organitza l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb l'associació Starraco Unlimited.

Entre el divendres 28 i el diumenge 30 de juny, el castell de Calonge comptarà amb parades de productes d'aquest gènere i els visitants podran comprar còmics, productes de marxandatge i jocs de taula.

A més, hi haurà les actuacions de grups i cantants que interpreten algunes de les cançons més conegudes de les sèries i pel·lícules de manga i anime. Al llarg del cap de setmana, pel municipi hi passaran Freak&Do, La Kame band, Wild Challengers, Nía catano, Bunny Kaisui, Vinsmoke Oscar.

També hi haurà una demostració de balls de J-pop i K-pop, una música molt popular a Corea i Japó que beu de l'estil de les sintonies de manga i anime. El consistori ha programat les actuacions de K-Pop Girona, Stardrop, D’Angels Duo, Nighthawk Crew i Kirara Projecte.

Al llarg del cap de setmana, els visitants també podran escoltar les xerrades de Jose Posada, Marta Rodríguez i David García, alguns dels actors de doblatge de les sèries i pel·lícules d'aquest gènere animat, a banda de la presència dels autors de còmics Cels Piñol, Kim, Aitor Prieto, Francis Portal i Juan Samu.

Els organitzadors de la fira han anunciat aquest dimarts que també hi haurà una rèplica del cotxe que va sortir a la pel·lícula 'Caçafantasmes: més enllà', a banda de preparar un concurs de cosplay en què els visitants hauran de disfressar-se, una zona de jocs, exposicions d'artistes i una zona de furgonetes gastronòmiques.

Es tracta d'una iniciativa que va néixer vinculada al projecte de la vila de llibres, però que s'ha acabat consolidant com un esdeveniment propi.