En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Plantació de marihuana d'exterior desmantellada per la Policia Local de Vidreres i els Mossos d'Esquadra en una zona boscosa de la localitat de la Selva. / Foto: Ajuntament de Vidreres

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Tres persones de 23, 31 i 39 anys han estat detingudes com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública en el marc d'una operació de Mossos d'Esquadra i Policia Local de Vidreres.

En concret per desmantellar una plantació exterior de marihuana. En el marc del dispositiu també s'han comissat 3.832 plantes d'aquest estupefaent en 5 parcel·les boscoses de la zona dels pantans de Can Llobet.

Les plantes tenien entre 80 centímetres i 1 metre d'alçada. El desmantellament també va comptar amb la col·laboració de l'Agrupació de Defensa Forestal. Tot plegat després que dilluns la Policia Local rebés informació de veïns que apuntaven a una plantació en aquella zona.

En l'operació s'han localitzat les cinc parcel·les conreades amb les més de 3.800 plantes esmentades. També s'ha trobat un campament amb una tenda de campanya, una taula de càmping i restes de menjar, una bombona de butà connectada a uns fogons per cuinar i moltes deixalles escampades pel terra. Tot plegat fa sospitar als cossos policials que els tres detinguts tenien la feina de vigilar les plantacions.

A més, a prop de les cinc parcel·les conreades també s'ha trobat dues piscines grans amb tot de mànegues connectades i desplegades al llarg dels camps, així com adob i eines de cultiu com ara xerracs, pales o serres de mà.

Els detinguts passaran en les pròximes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.