En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners ha enviat a presó la suposada veterinària de Vidreres, després d'enxampar-la exercint de manera fraudulenta.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar la investigació arran de les moltes denúncies que acumulava. Les primeres es van registrar el 2012, per part de propietaris que asseguraven que la dona cobrava per serveis que no prestava.

Un degoteig d'accions que va portar el Col·legi de Veterinaris de Girona a inhabilitar-la fins a 3 vegades, el 2011, el 2012 i el 2015. Va ser el 2017 que una sentència del Contenciós Administratiu la va condemnar a no poder exercir l'activitat, per les repetides infraccions que cometia.

Les sospites que seguia exercint com a veterinària va fer que els agents d'Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners seguissin la pista de la sospitosa i van comprovar que les dades i la ubicació de la clínica corresponien a un local que estava clausurat.

Posteriorment, els agents van saber que recollia els animals i se'ls emportava a casa seva, on els operava en una habitació sense les mesures higièniques pertinents, fet que generava que moltes de les mascotes agafessin infeccions que en a vegades ocasionava la mort de l'animal.

A més, la investigació també va posar al descobert males praxis i va revelar que la dona oferia serveis a preus econòmics amb visites a domicilis en urbanitzacions. D'aquesta manera pretenia captar clients oferint preus més baixos dels habituals.

Alhora, la suposada veterinària demanava que els pagaments es fessin en efectiu o a través de bizum. A tot això, cal afegir que utilitzava el seu domicili, a Tossa de Mar, per acollir en règim de guarderia animals domèstics, que tenia tancats en males condicions i amb temperatures molt altes que afectaven la salut de les bèsties.

Arran de les evidències que va revelar la investigació dels Mossos, agents de la unitat d’investigació de Santa Coloma van detenir la dona el dimarts passat, 9 de juliol, per un delicte d’intrusisme, ja que es feia passar per veterinària quan realment no ho era, diversos delictes d’estafa i maltractament d’animals domèstics, per causar un patiment greu i en ocasions la mort de les mascotes.

El mateix dia 9 la dona va passar a disposició del jutjat que va decretar la presó per a la suposada veterinària i també li ha prohibit acostar-se a animals.