En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El camió cisterna que va subministrar aigua als veïns al passat estiu. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les urbanitzacions de Llagostera,Selva Brava i Font Bona tornen a patir de nou des de fa uns dies talls el subministrament d’aigua potable.

Per tal de pal·liar els afectes sobre els veïns, l’Ajuntament de Llagostera ha pres diverses mesures d’urgència.

La primera és un requeriment a l’empresa subministradora Rec Madral per en la màxima urgència adoptar les mesures necessàries per restablir la prestació del servei domiciliari d’aigua a tots els usuaris de les urbanitzacions de Font Bona i Selva Brava.

Però fins que el servei no es restableix, el consistori subministrarà aigua potable amb un camió cisterna. De moment s’ubicarà a la rodona de les bústies de la urbanització de Font Bona aquest dissabte 20 de juliol de les 9 del matí a les 2 del migdia.

D’altra banda, els veïns afectats per la manca d’aigua, poden utilitzar aquest divendres les dutxes del Pavelló Municipal d’Esports fins a les 21.30h i durant el cap de setmana es poden utilitzar les dutxes de la Piscina Municipal de la Zona Esportiva durant el seu horari d’obertura.

Des de l’Ajuntament de Llagostera també informen que han convocat una reunió d’urgència amb els serveis tècnics i jurídics municipals per estudiar la viabilitat de posar en marxa de forma provisional la canonada que s’està acabant d’executar des del dipòsit municipal de can Pinet fins a les dues urbanitzacions per poder omplir els dipòsits i restablir el servei.

I davant la gravetat i reiteració dels fets, el consistori ha traslladat a l’Agència Catalana de l’Aigua i a l’Agència Catalana del Consum les mesures adoptades perquè els dos organismes puguin investigar els fets i adoptar les accions i les mesures adequades per corregir la situació i sancionar les infraccions que hagi pogut incórrer l’empresa Rec Madral, per segons el consistori “derivades de la incorrecta gestió de l’aigua i del servei d’abastament”.

L'alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs, critica que és "un problema recurrent" per la manca d'inversió. "Rec Madral no ha fet les inversions que tocaven i ara no paren d'haver-hi fuites", ha dit.