En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Des d’aquest dilluns 2 i fins al proper 27 de setembre es realitza a Llagostera una campanya d’identificació, esterilització i cens de gats domèstics.

Es tracta d’una campanya realitzada per l’Àrea de Medi Ambient i amb l’ajuda del Consell d’Infants Municipal.

La campanya consisteix en el cens i xip gratuït i l’esterilització dels gats a meitat de preu. S’hi poden acollir 2 gats per domicili i es vàlida fins a exhaurir el pressupost previst per l’Ajuntament de Llagostera i les inscripcions per participar-hi s’accepten per ordre de registre d’entrada.

Per participar-hi cal presentar una instància genèrica i adjuntar una carta de compromís i la fitxa d’alta al cens municipal d’animals de companyia (es pot descarregar al web de l'Ajuntament de Llagostera), es pot presentar tant telemàticament com presencialment a l’oficina del SAC, al passeig Romeu, 6B de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Després es rebrà una acceptació de l’adhesió a la campanya i s’haurà de demanar hora als centres veterinaris adherits per poder xipar i esterilitzar a l’animal. Els centres veterinaris que hi participen son el centre veterinari Forcano i el centre veterinari Llagostera. El preu és de 52,50€ per un gat i de 65€ en el cas d'una gata.

Els infants que durant el passat curs escolar van fer de consellers i conselleres del Consell d’Infants Municipal han estat els encarregats de donar veu a aquesta acció perquè els llagosterencs participin a la campanya. Van treballar en la campanya decidint el lema “posa el xip al teu gat i així estarà localitzat!” i van crear també el cartell de difusió juntament amb uns vídeos promocionals.