En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els nominats al Premi Ou de Reig 2024.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més en motiu de la Fira del Bolet de Llagostera es farà entrega del Premi Ou de Reig. Un reconeixement que s’atorga a una persona o entitat que hagi fet quelcom destacat.

Després de que les entitats locals hagin proposat els candidats, ja s’ha obert el període de votació popular per atorgar aquest guardó amb 11 nominats, entre entitats i llagosterencs.

Pel que fa als nominats son:

Associació Meeple: per la seva trajectòria i originalitat en les seves propostes. Per mantenir vius els jocs de taula, realitzant varies activitats al poble intentant arribar al públic infantil i juvenil.

Rosa Mari Miró: per la seva dedicació i entrega en el grup de “varietés” del Casino Llagosterenc.

Associació Aroda: per la seva implicació d’ajudar altres associacions i la col·laboració desinteressada, sobretot per la tasca que fan d’afegir valors humans als nois que fan l’esport en bicicleta.

Àngel Grabulosa: per la seva bonhomia, la seva predisposició a col·laborar amb el poble, la saviesa i la discreció.

Voluntaris de la Reserva de Can Caciques: per la tasca de restauració de maquinària antiga i preservació de material de la història de Llagostera.

Neus Mateu: pels seus bons resultats en patinatge. La temporada 23/24 ha estat campiona d’Europa i subcampiona del món amb el CPA Girona.

Creu Roja: per la seva gran tasca de voluntariat i col·laboració amb altres entitats socials del municipi.

Junta del Casal de Jubilats: per la seva dedicació, treball i bon fer envers l’entitat i les persones jubilades.

Cesc Nuell Moll: distingit amb la medalla de l’esport gironí per la Generalitat de Catalunya. Conegut per moltes generacions llagosterenques perquè ha estat el primer referent del contacte amb l’esport. Ha ajudat moltes entitats esportives a iniciar la seva tasca, com a tècnic i a nivell personal.

Albert Sàbat: per la seva trajectòria esportiva professional vinculació amb Llagostera.

Club Bàsquet Llagostera: per la seva dedicació a l’esport, treball en la cohesió social i educativa. Per al gran creixement d’equips femenins en els darrers anys.

Les votacions es poden realitzar fins al dilluns 7 d’octubre a l’apartat de participació del web de l’Ajuntament de Llagostera.

D’altra banda també es pot escollir el millor aparador del Concurs d’Aparadors de la Fira del Bolet. En total hi participen 6 establiments del municipi: Comercial Casals, la Farmàcia Soto i Gruart, Gestrònica, La nova barberia, Paula Nuell i Piscines Sant Feliu.

Els premis s’entregaran el divendres 11 d’octubre a la plaça Catalunya després del Concurs de Receptes Boletaires (19h).