Llagostera aposta per donar valor a la tradició gastronòmica local i promoure els productes de proximitat. Per aquest motiu es celebrarà la primera edició de les Jornades de la Cuina del Senglar i la Caça.
Es realitzaran del 31 de gener al 16 de febrer. A llarg d’aquets dies es faran diverses activitats juntament amb una àmplia oferta gastronòmica a diversos establiments de Llagostera.
Les Jornades iniciaran el divendres 31 de gener amb un Showcooking al Teatre del Casino Llagosterenc (20h) a càrrec del cuiner Lluís Dagà i una degustació a càrrec de l’Associació de Restaurants de Llagostera al Casino Llagosterenc.
El diumenge 9 de febrer la Societat de Caçadors Sant Hubert oferiran un esmorzar caçador (9h) a l’Edifici Polivalent.
Els actes es tancaran el dijous 13 de febrer amb una xerrada-col·loqui al Centre Cultural Can Roig de Llagostera amb el nom “La caça, present i futur” (19h) i anirà a càrrec de la Societat Catalana de Caça, el Consorci de les Gavarres i els Agents Rurals.
D’altra banda també del 31 de gener al 16 de febrer es podrà adquirir carn de caça i embotits a diversos establiments del municipi i a més a més als restaurants i rostisseries de l’Associació de Restaurants de Llagostera s’oferiran plats típics de caça.
Les jornades estan organitzades per l’Ajuntament de Llagostera, l’Associació de Caçadors de Sant Hubert i l’Associació de Restaurants de Llagostera.
La programació, i els establiments participants es pot consultar al web de l'Ajuntament de Llagostera.