All for Joomla The Word of Web Design

En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies Llagostera Ràdio
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El concurs lingüístic on la llengua catalana és la protagonista, el Pica Lletres, ha tornat una temporda més i es pot seguir de nou també a Llagostera Ràdio.

En concret ha iniciarà la temporada el dimarts 2 d'abril.

El concurs s'emet els dimarts i dimecres de 19h a 19.30h amb dos capítols nous cada setmana durant els mesos d'abril i juny.

El Pica Lletres, és un concurs lingüístic per alumnes de 2n d'ESO. Hi participen centres d'arreu del territori català i pretén que d'una manera diferent i divertida es posin a prova els coneixements de català dels estudiants: proves de lletreig, embarbussaments, castellanismes...

S’enfronten 2 equips formats per 3 concursants cadascun. Cada equip representa un centre educatiu d’una població catalana. Tots dos equips participen des de la ràdio del seu municipi, i estan acompanyats d’un presentador de suport per al presentador general del concurs, el qual es troba als estudis de La Xarxa de Comunicació Local, juntament amb el jurat del concurs.

Els 4 centres amb millor puntuació al final de cada edició s’enfrontaran a les semifinals i els guanyadors de cada semifinal s’enfrontaran a la Gran Final Nacional radiofònica del Pica Lletres.

És un concurs produït per la Xarxa Audiovisual Local i Antàrtida Produccions amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans.

Vota el número 1

Pel 14 de juny

COL·LABORADORS