En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Vista aèria de l'incendi a Maçanet de la Selva. / Foto: Bombers

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi que s'ha declarat al quilòmetre 88 de l'autopista AP-7 a Maçanet de la Selva.

L'incendi s'ha produït pels volts de dos quarts de 5 de la tarda, després de l'incendi d'un vehicle que circulava per la via. El foc ha saltat de la furgoneta a uns pins que hi ha a tocar i ha començat a calcinar arbres i un camp proper.

L'incendi ha obligat a tallar dos carrils de l'autopista AP-7 en sentit sud. Com a conseqüència del succés, s'ha demanat el confinament del polígon de Can Roure i de la urbanització de Bellavista.

El foc ha calcinat la zona de Mas Altaba i empès pel vent ha arribat al veïnat de Coma Juliana. Més de vint dotacions dels Bombers han treballat intensament per frenar les flames, entre les quals quatre d'aèries. Dues d'aquestes són avions de vigilància i atac.

Segons han informat els Bombers, segueixen al lloc amb 16 dotacions per rematar i refrescar la zona cremada. També s'ha aixecat el confinament a la urbanització de Bellavista, al polígon Cal Roure.

Els Agents Rurals xifren en 2,4 hectàrees la superfície d'afectació provisional de l'incendi.