En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Quatre persones fan esnòrquel en una de les platges de Calonge i Sant Antoni. / Foto: Boris Weitzmann (Ajuntament de Calonge)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni crearà una zona verda marina que englobarà les platges i cales del municipi per tal de garantir-ne la protecció mediambiental.

Es tracta d'un projecte pioner que té dues potes: la primera és l'avaluació de la biodiversitat i la preservació del fons marí, mentre que la segona preveu planificar accions de divulgació i participació ciutadana per posar en valor el patrimoni natural que hi ha.

La idea és que aquests espais naturals mantinguin les activitats de bany i esportives que hi ha regulades però que sempre es faci calculant l'impacte ambiental que tinguin per tal que no afectin a la biodiversitat del litoral.

El consistori vol canviar la visió que té la majoria de la gent de les platges i cales com un espai estrictament lúdic perquè entenguin la importància ambiental que tenen aquestes zones. Per això ha decidit crear una zona verda marina que engloba tots aquests trams del litoral municipal i que en garanteix la protecció mediambiental.