En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La droga comissada a Aiguaviva. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van passar dijous passat cap a les 5 de la tarda quan agents de l'ARRO de Girona que feien patrullatge preventiu de robatoris a l'AP7 a Aiguaviva.

Van accedir a l'àrea de servei i van veure una furgoneta de lloguer i dos homes que introduïen una bossa de grans dimensions al remolc.

En apropar-s'hi, els dos homes van deixar la bossa a terra i van marxar corrents, però pocs metres més enllà els mossos els van interceptar i identificar.

En fer les comprovacions, van veure que la bossa contenia 8 bosses amb cabdells de marihuana. Els Mossos d'Esquadra també van localitzar dins d’una furgoneta estacionada al costat del camió dues bosses més de característiques idèntiques a les primeres. El pes total de tots els paquets arribava a 59 kg.

Amb les evidències van escorcollar i detenir els dos homes. En l’escorcoll dels detinguts van trobar uns 7.000 euros en efectiu.

Moments més tard, els mossos van detenir tres persones més, els dos conductors del camió i una dona que havia acompanyat als primers detinguts amb un turisme fins a l’àrea de servei.

Els detinguts, un dels quals amb antecedents, van passar a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.