En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una parada de bolets a la Fira del Bolet de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Del 20 al 23 de setembre es realitza a Calella i l’Alt Maresme la 43a edició de la Fira de Fires, aquest 2023 dedicada a les terres gironines.

S’hi podrà trobar un recull de les tradicions, la gastronomia i la cultura de la zona i busca seguir la preservació del patrimoni en la seva diversitat gastronòmica i en el respecte pel medi ambient.

I dins de la Fira de Fires, Llagostera presentarà la Fira del Bolet, i que aquest 2024 celebra la seva 22a edició.

Hi participarà amb una xerrada sobre micologia “Bolets, més que un aliment” (21 setembre), juntament amb un Show Cooking de la cuina del bolet a càrrec de l’Associació de Restaurants de Llagostera (22 setembre).

El regidor de Promoció Econòmica, Àlex Maqueda, ha explicat que “espera aquesta oportunitat serveixi per promocionar el nostre municipi i donar a conèixer la tradició boletaire i gastronòmica de Llagostera”.

La Fira del Bolet de Llagostera d’aquest 2024 es durà a terme el dissabte 12 d'octubre amb un mercat del bolet al nucli antic juntament amb tot un seguit d’activitats de tot tipus al llarg de tota la jornada. També un any més es realitzen les jornades gastronòmiques del bolet a diversos restaurants del municipi i activitats complementàries els dies anteriors a la Fira del Bolet.

A l’apartat d’agenda local d’aquest web pots consultar la programació de la 22a edició de la Fira del Bolet de Llagostera.